Избягвайте всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност

  • 30 август 2016 07:13

  • 4294
  • 0
Избягвайте всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност
©

Луната е в знак Лъв. През това време повечето дела се удават лесно. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Затова и не трябва да се губи време, действайте!

Дните на Лъва са чудесни за празненства и веселие, дори да се случат през работно време, опитайте да си устроите малък празник. Не се лишавайте от малките радости в живота. Добре е да се дават и получават подаръци, да устройвате приятни сюрпризи. Колкото повече смях и шеги, толкова по-добре. Важното е да не бъдат обидни за никого. Благоприятно време и за търговски операции. Обаче в този ден е уязвимо сърцето и по тази причина не е препоръчително да го натоварвате физически и психически. В дните на Лъва се дръжте подобаващо царствено и бъдете снизходителни към недостатъците на другите.

28-ми лунен ден е един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Сам Бог благославя подобни деяния. Ден на Кармата, благоприятен. Ден за енергийно прераждане и вътрешна алхимия. Колкото повече човек работи на всички равнища, от физическо до духовно, толкова по ефективно се развива ефирното тяло. В никакъв случай не трябва да има застой на енергията. Може да работите с астралното тяло, с чакрите, да развивате ясновиждане. Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Сънищата носят дълбок смисъл. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си. Болести започнали този ден не са опасни. Енергиен център са очите. Ако в 28 лунен ден проявявате циничност, критичност и осъждане на другите, нарушавате енергийният баланс, а от там и зрението. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Не просто „правене на любов”. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Бизнес – по-рано сключените контракти могат да донесат първите резултати. От вас се иска само правилно да ги приемете, а това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Не правете веднага презентация на своите успехи. Запазете тайната на успеха само за най-близките и доверени хора. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4294 0

Свързани новини

Водещи новини