Задава се най-мащабният гейминг фестивал в България

  • 12 август 2016 13:09

  • 5660
  • 0
Задава се най-мащабният гейминг фестивал в България
© GettyImages

Първото издание на Game Evolution – най-мащабният фестивал за електронни и традиционни спортове в страната, ще се проведе в зала „Арена Армеец София“ между 9-11 септември 2016 г. Билетите за него вече са в продажба и до края на месеца се предлагат на промоционална цена от 20 лв. за трите дни на фестивала.

Входът за деца до 6 години е свободен, а пенсионерите и хората с увреждания ще се възползват от намаления до 50%. Билетите могат да бъдат закупени от www.eventim.bg, както и на място по време на събитието.

Дългоочакваният фестивал, който се провежда с подкрепата на Община София и Фондация „София – Европейска столица на спорта“, ще предложи вълнуваща програма от активности за цялото семейство. Посетителите ще могат да преборят умения в любимите си League of Legends, CS:GO, Hearthstone, Overwatch, Warcraft 3 и FIFA и да спечелят дял от гарантирания награден фонд в размер на 21 000 лева. Също така ще се насладят на хип-хоп битки и демонстрации по уличен баскетбол, екстремни спортове, американски футбол и други, ще се потопят във виртуалния свят чрез високотехнологични очила, ще могат да се състезават в специална рейсинг зона и да се снимат с любим герой от участниците в косплей конкурса.

Организаторите са подготвили и експлозивна церемония по откриването на събитието с внушителна триметрова изненада, музика и танци, както и томболи и игри с предметни награди в рамките на целия фестивал.

Последвайте канала на

Novini.bg
5660 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини