Вижте коафьора на родните депутати. Той ги реше срещу заплата от 1000 лв. (снимка)

  • 19 юли 2016 13:40

  • 4984
  • 1
Вижте коафьора на родните депутати. Той ги реше срещу заплата от 1000 лв. (снимка)
©

Заплатата от 10 000 евро, която френският президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 дава на личния си коафьор, но не от джоба си, а от държавната хазна, взриви нацията в последните дни.

Ако коафьорът на Елисейския дворец обаче е длъжен да ходи навсякъде с държавния глава и да е на линия за него 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, то при българските му колеги ситуацията е съвсем различна. Около 1000 лева получава на месец оформителят на косите на шефката на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, който обаче се занимава и с фризурите на доста от депутатките, пише Всеки Ден.

Всъщност надницата на Атанас Рошлев, който от години сресва главите на законотворките ни, се пази в строга тайна, а се предполага и че взима немалки бакшиши от дейността си. За младия мъж от Съединение, дошъл преди няколко години в София, за да се захване с мечтания от него занаят и да се превърне в един от най-добрите чираци на стилист Капанов, се знае твърде малко.

Освен че вече 6 години е принуден да става по първи петли, за да се погрижи за фризурите на Цачева и част от колежките й, запознати с работата му разкриха още, че той продължава да държи малкото си студио за красота в столичния жк „Лозенец". Тъкмо от там парламентарната шефка го измъква по време на първия си мандат и с него сменя дългогодишната коафьорка на институцията.

Източници разкриха, че парламентаристката от плевенското село Драгана не може да се довери на никого другиго за външния си вид така, както на симпатичния Рошлев. Всяка сутрин, преди да удари камбаната за началото на заседанието и да събере депутатите от кафенето и стаите им, Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 се отправя към третия етаж, където задължителните процедури са подред: сресване, измиване и издухване.

Докато бе зам.-шеф на Народното събрание, и омбудсманът на републиката Мая Манолова се грижеше за косата си при него. Затова и през 2013-2014 г. мнозина се шегуваха, че в гръб, ако гледат само главите на двете дами, трудно биха могли да ги различат една от друга.

Оказва се обаче, че откритието за парламента - Рошлев, който може само да мечтае за заплатата на френския си колега, прави не друг, а екс шефката на правната комисия Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. По онова време, между 2009 и 2010 г., двете с Цачева живеят в една и съща кооперация, над салона му, и така се стига до приятелското отношение и доверието, което му оказват. Впрочем повечето ведомства у нас също разполагат с щат за коафьор, но въпреки това министрите ни по-често се „правят" сами, дори в домашни условия.

Най-скъпа, както злите езици твърдят, била косата на правосъдния министър Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на, в която са вплетени поне 20 нюанса на русото. Точно това е най-трудната поддръжка, не само ежедневно, но и месечно. Единствено военният й колега Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. може да се конкурира. Той похарчи още 10 бона, за да се сдобие с още 4000 космени фоликула и тотално да спре преждевременно започналия процес по оплешивяване. Редно е да се отбележи и че при него редовните коафьори не биха могли да помогнат и затова той разчита на медицината за целта.

За МВР шефката Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. също се знае, че отделя много грижи за фризурата си, като по наша информация също се доверява на държавно назначен специалист. Публична тайна е, че много от мъжете просто грабват машинките у дома и за нула време си докарват идеален вид, без да платят и стотинка за това, камо ли да помислят да дадат баснословна сума за фризьор на пълен щат. Преди години се говореше, че дори премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не ползва професионалист за косата си, а разчита на кака си д-р Красимира Иванова да „го мине" с тримера, първи или втори номер.

Според други източници от салоните за красота прясно жененият министър на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва изцяло се е доверил на половинката си Ива, която купувала специални мехлеми и маски за укрепване от своя коафьор, за да е сигурна, че съпругът й има безупречна коса. Сред най-рядко посещаващите салоните пък били президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, лидерът на АБВ Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, и здравният Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва. Затова и редовно може да се види прорасналата им коса и по пресконференции, и в национален ефир.

Публична тайна пък е, че някои мъже сред държавниците се боядисват, за да не си личат белите им коси. А като безупречна в поддръжката си топ стилистите в София от най-скъпите салони сочат единодушно регионалната министърка Лиляна Павлова. Тя не само често отскачала за процедури срещу стотина лева, но и не пропускала домашните маски с естествени продукти. Затова и тя е жената с най-лъскавата грива в целия Министерски съвет, разбира се, срещу съответната цена - около 400 лева на месец.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4984 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.30 | 15:15

1
Нашия няма толкова работа ,дУпетатите са ни плешиви и горе и долу !Рошави са само дУпетата им !

Добави коментар

Водещи новини