Лили Иванова: Ако реша, че съм постигнала всичко, значи това е краят

  • 06 юли 2016 08:08

  • 7657
  • 1
Лили Иванова: Ако реша, че съм постигнала всичко, значи това е краят
©

Доста трудно се изморявам. Обичам работата си, тя ме поддържа. Важно е да съм се наспала. Това каза примата на българската естрада Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи в ефира на БТВ.

„Винаги съм творила - и в миналото и в настоящето ще продължавам. Едно и също малко ми писва. Искам да има разнообразие за мен и за публиката. Случва се да изпея стара песен с нов аранжимент“, разкри неостаряващата звезда.

„Никога не съм била от тези напористите. Искала съм да си гледам работата и да вървя напред. Знам какво мога и какво не, устремила съм се към нещо и искам да го постигна. Смятам, че успявам донякъде. Тази емоция, която е преди концерта и адреналина понякога ми играят лоша шега. Мога да забравя някоя дума. При концерта на живо човек може да сбърка. Адреналинът след концерт може да продължи цяло денонощие“, призна Иванова.

„Аз не градя пясъчни кули, не правя фойерверки на сцената, няма балет, така че репертоарът ми изисква някаква по-интимна зала. Когато направих концерта си в зала „Арена-Армеец“ се притеснявах как хората ще възприемат моите по-бавни песни. Пея еднакво и на селото и в града. Певецът прави залата“, убедена е тя.

Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи заяви, че усеща публиката моментално. „Това е като един бумеранг. Аз изпращам емоцията и след това тя ми я връща. Песните ми минават през сърцето. Не мога да пея без емоция. Пяла съм най-великите поети на България“.

“Наивна съм и някой път ми се качват на главата, но аз ги усещам. Рано или късно те сами излизат от купона. Аз усещам защо са до мен. Обикновено искат да се качат на рамото ми и да станат по-високи. Никой не може да надскочи ръста си. Рано или късно нещата лъсват и всеки си получава заслуженото. Предателство не прощавам, но и не съдя. Има само един съдник – Господ“, откровена бе примата.

За любовта Иванова каза: „Има само един човек, за който съм била женена - Иван Пеев и от него съм научила всичко. Благодаря му. Човек един път обича в живота си истински“, смята тя.

„Не съм самотен човек. Обичам да се изолирам от шума и от лошите хора“.

„Миналото за мен е поуката за бъдещето. Обичам да си сверявам часовника. За мен всичко е напред. Човек трябва да има честност и достойнство. Аз не хвърча в облаците, защото съм на земята. Звездите са в небето. Аз не искам да съм номер едно. Аз съм просто Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи. Всичко, което съм направила съм го направила сама. Никой не може да изкачи един връх на гърба на някой друг“.

„В началото нямах пукнат грош. Живеех на хотел, в който беше много евтино. Когато нямаше свободна стая сядах на един стол и чаках да се освободи. Сега е по-лесно да пробиеш, призна Иванова. Ако реша, че съм постигнала всичко, значи това е краят. Да видиш края си е ужасно нещо“, убедена е примата.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
нана

2016.07.31 | 17:54

1
То края неизменно идва , дори и да не искаш да го видиш! И няма нищо ужасно в това. Зависи как си живял!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини