Николета и Валери вдигат сватба

  • 30 май 2011 09:45

  • 12302
  • 3
Николета и Валери вдигат сватба
© hotnews.bg

Започна подготовка за сватбата на сексгърлата на републиката Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и футболната надежда на италианския Парма – Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Така поне твърди най-новата и оборотна софийска клюка. Светското събитие, което, ако се състои, завинаги ще свърже футбола с красивата раса на плеймейтките, е обсъждано и подготовката за него кипи.

Приказките за това тръгнаха от т.нар. Руса Златка, която се изживява като сватбен агент. Тя каза за сватбата „под секрет” в новото предаване на Румънеца и Енчев, за да удари рамо и на бизнеса си.

Приказки за предстояща венчавка между Валери и Николета тръгнаха още по Коледа. Тогава се твърдеше, че след като три години не се е появявал в родния си дом, нападателят на “Парма” е решил почти официално да поиска прошка и благословия от майка си и втория си баща, като им представи бъдещата булка. Те очаквали с нетърпение да се запознаят с новата си кандидат-снаха.

“Николета като всяка жена иска да се види с бяла рокля”, призна тогава Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, който не крие, че е влюбен в плеймейтката. Клюките обаче скоро увехнаха.
 

Последвайте канала на

12302 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kucheto

2014.03.29 | 18:43

3
Na tazi nikoletka sas gusto bix i se izpraznil vav ustata i sled tova neka se celuva s valeri

2013.10.31 | 10:04

2
kurvata i levaka koito ne znae da igrae.koi ste vie be poziori 5 pari ne davam da vi gledam
anastasiya

2013.10.31 | 10:04

1
Празни хора, вместо да отделят от "големия" си бюджет да нахранят някое сиропиталище, те ще ми се изхвърлят тука с гъши дроб и комплекси.. Ей, аман от първенюта в таз България.

Добави коментар

Водещи новини