Мойсей и Ангел напуснаха „Х фактор“

  • 01 декември 2011 09:32

  • 1603
  • 1
Мойсей и Ангел напуснаха „Х фактор“
© Интернет

Уличните музиканти с библейски имена Ангел и Мойсей напуснаха шоуто „Х фактор“ и ще гледат от публиката финала, който ще бъде чак на 11 декември.

Само 41% от зрителите гласуваха те да бъдат финалисти, останалите 59 на сто мислят като Мага и смятат, че по-достойна да продължи напред е Александра.

Впрочем убедеността на Мага, че Александра е най-добрата, е толкова дълбока, че вероятно е подплатена и от недотам чистите отношения между двамата.

Наставникът и Александра демонстрират близост, която надхвърля чисто професионалното общуване. Тя е единствената оцеляла от групата над 26 години участничка в шоуто и ще се състезава за приза с невръстните Рафи и Богомил.

Пуберската възраст на Богомил явно му печели симпатиите на аудиторията, защото никога досега не е явявал на елиминации.

Рафи пък отдавна е спряган за сигурен финалист от самото жури, а като се стигне до гласуване, винаги може да разчита на силното арменско лоби.

Сънародниците му ще пращат sms след sms, сама и само техният човек да спечели на финала.

Интригата не е особено голяма, а интересното свърши още с изгонването на Стела.

В шоуто вече няма нито кой да поплаква, нито кой да кърши пръсти, нито пък кой да печели хората с нетрадиционен чар. На 11-и предстои с блъскане на неособено оригинални хора. Добре поне, че пеят прилично.

Последвайте канала на

1603 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Kati

2011.12.01 | 11:22

1
shto za skapano zurnalstche - draskach e pisalo tazi smshna i smradiva statiika. Yabno tova sa bolshenstvoto ot draskachite v toz web- novinar.... NO COMMENT! Triabva da si mnogo zle s klekite v kutiata narechena cherep, za da naipsheh tolkova NEPROFEIONALNO teksta po-gore.......

Добави коментар

Водещи новини