Астро съвет: Няма да виждате нещата обективно

  • 12 юни 2016 07:34

  • 6871
  • 0
Астро съвет: Няма да виждате нещата обективно
©

Слънце в квадратура с Луната – Във времето между 10:11 и 12:11ч може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести. Силите ще намалеят, общо чувство за неудовлетворение.

Луната в квадратура с Венера – Във времето между 13:27 и 15:27ч може да изпитате емоционални огорчения и разочарования или влошено настроение без съществена причина.

Следва секстила между Луната и Марс, което ще повиши активността между 16:48 и 18:48ч. ще подпомага динамичното общуване и енергичното емоционално изражение.

Днес прекрасната Венера се намира в приятелските обятия на Уран (секстил в 17:48ч). Влиянието от аспекта ще продължи още няколко дена. Това взаимодействие ще донесе нови и нестандартни идеи, както в деловата, така и в личната сфера. Предстоят за мнозина интересни и необичайни запознанства, приятни новини, блестящи перспективи. Хармоничната обстановка обещава повишена чувствителност, възприемчивост и възможни неочаквани обрати в личните отношения. Хората ще са склонни да постъпват оригинално, да експериментират или да се влюбят от пръв поглед, ще бъдат по-проницателни и възприемчиви към всичко ново. При това любовните и семейните отношения могат да станат доста свободни. Не следва да се вземат важни решения под въздействие на такива емоции, тъй като този аспект няма да продължи дълго време, а последствията могат да останат за цял живот.

Луната влиза в своята втора четвърт и започва да нараства. Движи се в знак Дева. След 17:48ч започва нейната космическа почивка и става непълноценна за нови и важни действия. Влияние върху деня оказват 8 лунен ден, който ще продължи до 13:25ч, след което настъпва 9-ти лунен ден, който ще продължи до 14:23ч на следващия ден.

Благоприятно е за провеждане на диагностика, за подхранване на кожата. Разтоварващ ден. Да се избягва преяждането. Очистване на помещенията физически и ментално. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6871 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини