Дони и Нети напускат Театъра на Армията

  • 30 май 2016 15:11

  • 27219
  • 6
Дони и Нети напускат Театъра на Армията
© Булфото

Зверски скандал тресе Театър „Българска армия" вече цяла седмица. Поводът е церемонията по раздаването на наградите „Аскеер", която се проведе на 24 май.

Зад кулисите са се въртели страховити интриги, в които са въвлечени едни от най-големите звезди на този театър - Дони и съпругата му Нети, твърди столичен ежедневник.

Увлечени в раздаването на статуетките и спектакъла, организиран по този повод, много малко от зрителите забелязаха, че Нети не се появи нито на сцената, нито в залата. Фенове на актрисата напразно я чакаха да я видят да поднася награда, да изпълни монолог или песен. Още повече че вечерта бе посветена на Мигел де Сервантес и Уилям Шекспир, а Нети има една от ключовите роли в спектакъла „Ромео и Жулиета" по пиесата на английския автор. В залата го нямаше и съпругът на Нети - Дони. Това също беше странно, тъй като той от години е композитор в театъра, участва в култовото му представление „Секс, наркотици и рокендрол" и е най-често ангажираният като музикален продуцент на церемониите по раздаването на Аскеерите.

Говори се, че отсъствието на двойката не е било никак случайно. Дони и Нети директно бойкотирали церемонията, защото се чувствали силно неглижирани в театъра. В момента двойката била в много обтегнати отношения с ръководството на театъра, като дори обмисляла да го напусне. Това щяло да бъде много болезнено и за Дони, и за Нети, които са свикнали с работата си на тази сцена. Въпреки това обаче не било изключено да си тръгнат, и то в най-скоро време.

Последвайте канала на

Novini.bg
27219 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.06.01 | 14:30

6
КАДЪРНИТЕ ХОРА ВИНАГИ СА НЕУДОБНИ...ОСОБЕДНО НА РЪКОВОДСТВО ОТ БСП
РЕАЛИСТ

2016.06.01 | 14:30

5
ЧУДО ГОЛЯМО. СПОКОЙНО ТЕАТЪРЪТ МОЖЕ ДА МИНЕ БЕЗ КЪЛЧЕНЕТО, ФАЛЦЕТА И ФАЛША НА БЕЗДАРНАТА И СМЕШНА НЕТИ И ПРЕЕКСПОНИРАНИЯ ГУРО ДОНИ.
Фатмак

2016.05.31 | 12:17

4
Като не са ги уважили за наградата АСКЕЕР, може пък да кандидатствува за наградата ФАТМАК, може и за ЗАПТИЕ, а защо не и БАШИБОЗУК за тази награда сигурно ще има много кандидати все звучни,български имена, с нищо не са лолоши от АСКЕЕР- Напр. ФАТМААК или БАШИБОЗУУК, но много добре звучи ЗАПТИЕ- Е- Е.Е пък не ги ли е срам артистите да се борят за награда с името аскер, ами , че това нали означава "войник" на турски или"боец".Турски артисти дали кандидатствуват ? Сигурен съм, че и те биха се срамували. Понеже са санким бивш военен театър може да си наречат награда СТАРШИНА за по патриотично или пък Сърджант звучи така по атлантически- много простотия по този артистичен свят много нещо-хубаво е, че има телевизия и поназнайваме езици, че да не им гледаме простотиите- ха наздраве честит ви ФАТМАК
дрън дрън

2016.05.31 | 12:16

3
противни
няма да ми липсват

2016.05.31 | 12:16

2
Неприятна двойка.

2016.05.31 | 12:16

1
Награда не се дава по желание а по заслуга.Дони и Нети да си е.б.т м.й.ата

Добави коментар

Водещи новини