Харесайте facebook страницата ни

Нападнаха екип на Спешна помощ в циганското гето на Варна

© novini.bg

Екип на „Спешна помощ” е бил нападнат тази нощ във варненското циганско гето „Максуда”. Роднините на починала жена са се нахвърлили върху пристаналия лекар и шофьора на линейката, които са успели да избягат.

Около 3 ч. те са се отзовали на сигнал за жена в критично състояние. Когато са пристигали на адреса на ул. „Пробуда” близките започнали да се държат агресивно с д-р Фарук, бутали го и го засипали с ругатни и обиди. Медикът обаче успял да отскубне и да влезе в линейката, разказа за Дарик шефът на „Спешна помощ” д-р Мая Рашева.

Малко по-късно на същия адрес е изпратен втори екип, придружаван с полиция. Той е констатирал, че смъртта на жената е настъпила около два часа преди подаването на първия сигнал.

„След като лекарят Фарук, отвори вратата на къщата, той бе издърпан от двама мъже насила. Единият викаше: „Айде, бе, майка ви мръсна, жената умира, а вие чак сега идвате”. Единият мъж се надвеси през вратата и започна да удря по таблото и трупката на станцията. След като лекарят успя да се върне вътре, запалих и тръгнах, а те ритаха линейката отзад и отстрани. Тогава се обадих на колегите, тъй преди това станцията нямаше обхват, както често става. Д-р Фарук бе притеснен и със зачервена ръка от упражненото насилие върху него”, разказва пред Petel.bg шофьорът на линейката Веселин Николаев.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
(гост)
25.05.2016 | 11:00

Защо ходят там? Дали са осигурени, за да ги обгрижват? Да ги бият, малко им е. Българина си плаща вече и въздуха, който диша, а тези са само паразити. Смучат със пълна сила от кръвта на нормалните хора.

Рейтинг:
 
1
(гост)
25.05.2016 | 11:00

Има си разрешение- просто не ходете при приматоидите и да мрат, не се ли научихте?

Рейтинг:
 
1
Попа (гост)
25.05.2016 | 11:00

Следващия път като извикат линейка им пратете два буса скинове.

Рейтинг:
 
1
 
Добави Коментар