Интересни мебели от палети за всекидневната

  • 18 януари 2016 14:27

  • 32272
  • 0
Интересни мебели от палети за всекидневната
©

Когато чуем за палети, първите неща, които ни идват наум, са склад и кашони. Все повече обаче тези дървени елементи се използват в интериора за направата на практични мебели.

Предлагаме ви няколко прекрасни варианта, изключително подходящи за всекидневната, които с малко време и желание бихте могли да си направите сами. Ако обаче искате нещо по-специално, потърсете майстори, изработващи мебели по поръчка. Не се колебайте да заявите вашия проект за обзавеждане, безплатно е!

Модерна холна маса от палети

Складов палет сред холните мебели? Да опитаме! Добре е първо да направим повърхността гладка и красива. Ще използваме кит, боя, гланц. Имате ли други идеи?

За по-лесно преместване ще снабдим масата с четири колела, монтирани в краката й. Намират се във всяка железария. По желание можем да сложим и елегантен стъклен плот.

Виж още: Как да обзаведем малка дневна

Масичка за кафе от палети

Ето по-лесен за изпълнение модел на маса за кафе. Представлява две здраво съединени палети, поставени една върху друга.

Долното пространство ви осигурява практична екстра-поставка за вестници, списания, книги, а за още повече оригиналност сложете и две чекмеджета. Този модел има разнообразни варианти.

Вижте още: Практични вещи от палети за дома

Диван от палети с вградено пространство за съхранение

Преди да реализирате този проект, отидете до склад в промишлена зона, защото ще са ви необходими поне четири палети. Трябва да направите или купите големи възглавници за сядане от здрав плат. След като сте готови, ще получите не само комфортен диван, но и пространство, където можете да съхранявате всякакви дребни вещи.

Кът за четене от палети

Ако жилището ви не е много голямо, то във всекидневната може да си създадете малък и практичен кът за четене. Нуждаете се само от две палети. Проявете креативност и ги подредете по най-подходящия за условията ви начин. Съветваме ви да ги укрепите добре и да добавите удобни възглавници. Тази идея е много подходяща и за детската стая.

Ако тези предложения са ви вдъхновили да измислите обзавеждане по ваш вкус, можете да реализирате вашите планове като се обърнете към специалисти по изработка на мебели. Заявете още сега проект за жилище, изцяло съобразен с вашите нужди!

Последвайте канала на

32272 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини