Валери Симеонов: Лютви Местан страда от логорея, премиерът да не го слуша (видео)

  • 18 декември 2015 08:10

  • 3986
  • 6
Валери Симеонов: Лютви Местан страда от логорея, премиерът да не го слуша (видео)
©

За нас е важно и поставяме въпросът за българските граждани в чужбина на всеки министър на правосъдието. В тази посока тя е удовлетворила ПФ и затова ще получи подкрепата ни. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в сутрешния блок на ТВ7.

Съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обясни резервите си относно кандидатурата на Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на за правосъден министър. "Вчера я попитахме как вижда своите приоритети в следващите три месеца, но не получихме отговор. Получи се малко като в семейство Адамс. По отношение на българите в чужбина, г-жа Захариева беше подготвена и затова колегите я подкрепиха. Няма промяна в позицията ни и представителите на НФСБ ще гласуват въздържал се", категоричен беше той.

Според Джамбазки смята на правосъдния министър няма да окаже негативно влияние на предстоящия евродоклад за страната ни в сферата на правосъдието. По думите му оценката в доклада ще е повече политическата и ще бъде повлияна от добрите отношения на премиера Борисов с председателя на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето. Въпреки, че евролидерите избягват да се снимат с него, за да не пострада политическата им кариера, тъй като всеки, който се е снимал с него, след това губи изборите, каза евродепутатът, отбелязвайки, че това не притеснява нашия премиер.

Симеонов посочи, че правителството е стабилно. Попитан за коментар на думите на Борисов от Брюксел, който каза, че с готов да си премери силите с опонентите си на нови избори, съпредседателят на ПФ каза: "Като е министър председател да не говори само мантри и глупости. Той трябва да си мери думите, въпреки, че глупостта тръгва не от него, а от този, който прогнозира предсрочни избори. Това е Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, който страда от логорея, той не винаги осъзнава това, което говори. Той е човек, който чака да му се каже по телефона какво да говори от пашата отгоре", заяви Симеонов.

"Като цяло министрите работят добре, има стабилност и относително спокойствие. Да се оповаваме на собствените сили. Положителните промени се движат бавно, особено в икономиката. Трябва да се съсредоточим повече върху икономиката и борбата с престъпността", добави Симеонов.

Помолен за коментар, относно думите на Радан Кънев, Симеонов каза: "Той преживя един голям стрес. Да не му обръщаме внимание известно време, защото не знае какво говори", посъветва Симеонов.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3986 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
без име

2016.01.01 | 17:30

6
Тоя прогресивно опротивява!

2015.12.23 | 21:50

5
Като гледам какви хора пишат тук и се питам защо г-н Симеонов се занимава с неблагодарния български народ. Човека говори истини и следва последователно идеалите си, а вие го плюете.
хомс

2015.12.22 | 08:24

4
Няма как -нали е нахлупил феса.

2015.12.22 | 08:24

3
Гел бурда, черкез ефенди!

2015.12.22 | 08:24

2
А тоя страда от педерея.

2015.12.22 | 08:24

1
toq pedal e smrudliv Lumpen -da ymre cqlata mu familia

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини