Аятолах Али Хаменей: САЩ използват секса и парите, за да се внедрят сред иранския елит

  • 26 ноември 2015 11:03

  • 5096
  • 4
Аятолах Али Хаменей: САЩ използват секса и парите, за да се внедрят сред иранския елит
© Getty Images/Guliver

Съединените щати използват секса, парите и западния начин на живот, за да се внедрят сред влиятелните хора в Иран, каза днес върховният лидер аятолах Али Хаменей, цитиран от Ройтерс.

Изказването на Хаменей, който има последната дума по всички държавни въпроси, бе направено в телевизионен ефир след вълна от арести на журналисти и интелектуалци от властите заради страхове от проникване на западно влияние.

Според Хаменей парите и сексът променят възгледите, вярванията и начина на живот, така че човек да започне да мисли като американец.

"Основните мишени на това проникване са елитите, влиятелните хора, тези, които вземат решенията. Това е много опасно", каза върховният водач на Иран, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5096 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ТОЙ БЕШЕ ПРАВ ДО ГОСТ

2015.12.01 | 22:38

4
МАМКА ТИ ДОЛНОПРОБНА СОДОМИСТКА ЕВРЕЙСКА.СИГУРНО СИ ДЕТЕ НА ЕДНОПОЛОВИ РОДИТЕЛИ И МАЙКА ТИ КОЯТО СЕ КАЗВА ИВАН ТЕ Е ИЗНАСИЛВАЛА ЦЯЛ ЖИВОТ НАЛИ СОДОМИСТЕ
ТОЙ БЕШЕ КРИВ

2015.11.29 | 14:45

1
Но Славофф го изправи !Стиска го два часа в ГЗ си и сега е прав като по конец !
Гост

2015.12.01 | 22:38

2
Не е ли по-опасно да си стоиш тъп и неграмотен цял живот бе джагал рязан. Земята за тебе е все още плоска, промит мозък. Жените ви не знаят какво е слънце и училище, домашни прислужници. Света се променя , само ви си оставате в 16 век!

2015.12.01 | 22:38

3
Иран има една от най-либералните политики към нежния пол от всички ислямски държави, единствено Кувейт, Индонезия, Йордания и Турция могат да се похвалят с по-висок процент на женската грамотност. Също така единствения нобелов лауреат от ислямския свят е от Иран.

Добави коментар

Водещи новини