Христо Иванов: България подкрепя бързи мерки срещу тероризма и радикализацията

  • 20 ноември 2015 17:22

  • 1444
  • 1
Христо Иванов: България подкрепя бързи мерки срещу тероризма и радикализацията
© Булфото

Българската държава подкрепя заключенията на Съвета на ЕС по правосъдие и вътрешни работи за необходимостта от предприемане на незабавни действия по въвеждане на допълнителни мерки за борба с тероризма, включително и чрез използване на мултидисциплинарен подход за превенция на радикализацията.

Засилената работа срещу радикализацията в затворите е безусловно необходима. Това е заявил министърът на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския днес по време на извънредното заседание на Съвета по правосъдие и вътрешен ред, посветено на спешните последващи действия, които трябва да бъдат предприети след терористичните атаки в Париж, цитиран от пресцентъра на правосъдното министерство.

Съветът изразява солидарност с народа на Франция и отбелязва, че терористичните актове в Париж на 13 ноември са посегателство срещу европейските ценности на свобода, демокрация, права на човека и върховенство на закона. В този контекст Съветът подчертава важността на ускоряването на предприемане на конкретни мерки по засилване на контрола на външните граници, безопасността на полетите, обмена на информация, приемането на общ стандарт за огнестрелните оръжия, сътрудничество в областта на наказателното правосъдие, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1444 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ууууууууууу

2015.11.21 | 23:11

1
отровен соросоид е тоя.. и много вреден...

Добави коментар

Водещи новини