Слави изгуби ''България търси талант''! В Би Ти Ви бесни заради космическите хонорари и избор на жур

  • 09 ноември 2015 13:35

  • 10552
  • 3
Слави изгуби ''България търси талант''! В Би Ти Ви бесни заради космическите хонорари и избор на жур
© Булфото

Би Ти Ви отряза фирмата на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в като изпълнителен продуцент на „България търси талант".

Шоуто вече ще бъде изцяло вътрешна продукция, съобщиха оттам, пише „Всеки ден". Космическите хонорари, които Дългия раздаде предишния сезон на жури, водещи, а и на себе си, не се харесали на ръководството на медията. Шефовете не били доволни и от творческите идеи при изпълнението на проекта. Затова решили, че занапред телевизията ще прави шоуто сама. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в от години точи зъби за „България търси талант", но все не му се отваряше парашутът.

Първите два сезона на шоуто взе Магърдич Халваджиян, а третия Би Ти Ви реши да прави сама. За четвъртия сезон обаче Дългия успя да се уреди с апетитната хапка. Вместо обаче да предложи нещо ново на публиката, той набута в журито приятеля си Иво Сиромахов, за когото се шегуват, че скоро ще започне да тече „и от чешмата", и скандалната Илиана Беновска, която се наложи да извади от формата в движение заради непремерени изказвания в ефир. На всичкото отгоре я замени с Деси Добрева, от която едва ли се интересува някой извън екипа му. Единственото свежо хрумване в журито беше Дарина Павлова.

Още по темата прочети тук.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
10552 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.21 | 18:01

3
Най-добре е въобще да спрете да показвате Учиндолския селяк.

2017.04.20 | 14:32

2
Мисис Мулти була "свежо хрумване" - . ба си простотията.
stoiko

2017.04.20 | 14:32

1
Ne najal se negodnik.

Добави коментар

Водещи новини