Убиецът на двете жени в Бургас имал връзка с по-младата, тормозил я и запалил колата й преди 2 месец

  • 27 октомври 2015 15:44

  • 7071
  • 3
Убиецът на двете жени в Бургас имал връзка с по-младата, тормозил я и запалил колата й преди 2 месец
© Булфото

Очаквах най-страшното да се случи. Майка ми беше мъченица. Тя обичаше този човек, но той се държеше невъзможно с нея. Тормозеше я повече от година и за това тя бе решила постепенно да прекрати тази връзка. Оказа се, че е невъзможно, защото Дечо преди 2 месеца запали колата ѝ.

Това заяви пред Флагман.Бг Антония Стоянова, дъщеря на току-що екзекутираната 46-годишна Иванка от кв. „Долно Езерово“. Иванка и майка ѝ – 67 годишната Тонка, бяха застреляни показно в двора на къщата им в квартала от известния ловец Драгия Р., по прякор Дечо. Според свидетели преди да бъде извършено двойното убийство Дечо погълнал солидно количество алкохол.



Антония ридае пред дома на майка си и баба си, но оперативните полицаи не я допускат вътре. Труповете на двете жени все още са в двора. Изчаква се да дойде съдебният лекар, за да бъде направен огледа. Скандалите между Иванка и Дечо през последния месец били ежедневие, разказват съседи на двете застреляни жени. Убиецът ги е гръмнал с ловна пушка ИЖ и е офейкал. Малко по-късно полицията го задържала. 

52-годишният Драгия Р., по прякор Дечо, е криминално проявен. Зад гърба си има множество полицейски преписки за хулиганско поведение, пише Флагман.Бг,  като се позовава на източник, пряко свързан с разследването.Преди три години е имал друга връзка с жена, която била малтретирана по същия начин и заплашвана с убийство, ако го изостави. Жертвата на издевателствата му тогава обаче имала подкрепата на двамата си братя и така избегнала смъртта. Многобройните му заплахи за саморазправа с беззащитната жена са регистрирани от МВР, откъдето са взели също мерки и е подписвал ограничителна заповед.

52-годишният Драгия живее с майка си. Веднага след показния двоен разстрел той се окупирал в дома си и отново заредил пушката. Майка му също била вътре. При идването на спецчастите на МВР обаче сменил тактиката и излязъл с вдигнати ръце. Причината - видял, че къщата му е обсадена от полицаи и че няма шанс да избяга.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7071 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.01.07 | 10:31

3
За съжаление, както казах вицовете за жената, тъщата и двуцевката в България са си жива реалност.
леле

2016.01.07 | 10:30

2
Навремето са си имали наказание за всяко престъпление ! Разчекване с 4 коня, набиване на кол и т.н. !
ros

2015.10.28 | 11:48

1
Predi vreme imal druga priiatelka,koiato tormozel.Ami to v dneschno vreme ima li i normalna jena? Ostavete razsledvaschtite da rabotiat/taman sa hvanali izvarschitel/.Toia niama da se otarve,badi spokoen narode//toi niama pari//.

Добави коментар

Водещи новини