По-здрави и по-слаби - време е за детоксикация!

  • 21 октомври 2015 12:32

  • 4990
  • 0
По-здрави и по-слаби - време е за детоксикация!
©

Стрес, безсъние, нездравословно хранене, липса на достатъчна физическа активност, прием на лекарства, нервност, умора, запек, задържане на течности и отоци по лицето и тялото... Познато ли Ви е?

Определено имате нужда от пречистване или т.нар. детоксикация. Защото ,,Грижата за здравето винаги започва от детоксикацията, а един пречистен организъм предразполага към пълноценен живот и е много по-устойчив на болести'' - убедена е д-р Диана Милушева. За да работят нормално и правилно, органите ни имат нужда от пречистване. Детоксикацията на тялото е най-важната стъпка към неутрализиране на натрупаните в тялото и кръвта ни токсини, отговорни за по-горе изброените симптоми.

Кой продукт да изберем?


Най-добре е да се насочим към качествен продукт на билкова основа, който подпомага дейността на бъбреците и черния дроб и е с меко и ефективно действие.

Екстрактът от корени на глухарче има уникалната способност да засилва капацитета на черния дроб и по този начин да нормализира неговата функция. Освен това този екстракт помага за по-лесното редуциране на излишните течности и токсини от тялото. В канадския университет Уиндзор е проведено проучване, което показва, че корените от глухарче имат способността да убиват ракови клетки. Други лечебни свойства на глухарчето го правят усешно приложимо при камъни в жлъчката, в бъбреците и пикочния мехур, при стомашни чревни смущения, кашлица, екземи, подагра, болести на далака, възпаление на червата, анемия, газове, дори за регулиране на кръвното налягане. Лечебният му ефект се дължи главно на горчивите вещества, органичните киселини и гликозидите в състава.

Екстрактът от брезови листа стимулира отделянето на отпадни вещества и бактерии от организма (диуретично действие), съдейства за премахването на излишните течности от дейността на бъбреците при процеса на обмяна натрий-калий. По този начин се отделя вода от организма, а не минерални соли. Екстрактът от бреза редуцира пикочната киселина в кръвта и спомага отделянето на жлъчен сок.

Съчетаването на екстракт от глухарче и стандартизиран екстракт от брезови листа в продукта ДИО-РЕНАЛ ДЕТОКС на Chemax Pharma е гаранция за подпомагане на детоксикацията на тялото, защото продуктът:

►оказва благоприятно въздействие върху отделителната система

►съдейства за пречистването и детоксикирането на черния дроб

►помага за регулирането на телесното тегло

►действа благоприятно при отоци и задържане на течности

►стимулира отделянето на токсини през бъбреците

►спомага за редуцирането на целулита, стимулирайки кръвообращението в кожата

►съдейства за намаляването на риска от развитие на болести

►помага за предпазването от образуването на камъни в жлъчния мехур и бъбреците

►продуктът съдържа изцяло натурални съставки със сертификат за гарантиран произход

ДИО-РЕНАЛ ДЕТОКС – Пречисти се, отводни се, отслабни!

Автор: Магистър-фармацевт Мария Качамакова

Последвайте канала на

4990 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини