Осъждан уби мъж и рани жена в Ямбол

  • 21 септември 2015 13:42

  • 2460
  • 1
Осъждан уби мъж и рани жена в Ямбол
©

Ямболски криминалисти задържаха извършител на тежко криминално престъпление. Вчера, в 22.50 часа, на тел. 112 в ОДМВР - Ямбол постъпил сигнал за мъж с прободна рана в жилище на ул. "Сакар планина" в областния град.

Незабавно към адреса са изпратени екипи на полицията и Бърза помощ. Медиците констатирали смъртта на мъжа, установена е самоличността му - 55-годишен жител на махалата. С повърхностни наранявания в областта на гърба, без опасност за живота, до болница била транспортирана 47-годишна жена. При предприетите веднага оперативно-издирвателни действия е изяснено, че малко преди 22.50 часа, след възникнал битов скандал, единият от участниците нанесъл с нож прободна рана в областта на гърдите на опонента си, ранил и живеещата с него жена.

Възползвайки се от суматохата, извършителят успял да избягал и да се укрие. Своевременно е сформиран щаб за провеждане на действия по „горещи следи” и паралелни процесуално-следствени действия. В резултат, не след дълго е установен извършителят на убийството – 65-годишен жител на Ямбол, криминално проявен и многократно осъждан.

Той е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под прякото ръководство на Окръжна прокуратура - Ямбол.

Полицейските екипи не са допуснали нарушаване на обществения ред и възникване на конфликтни ситуации в махалата. С цел недопускане ескалиране на напрежението, и през днешния ден в района е осигурено полицейско присъствие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2460 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гошо

2015.09.24 | 01:58

1
Вън мангалите от Ямбол!!!

Добави коментар

Водещи новини