''Черна вдовица'' отровила 8 съпрузи в Япония

  • 18 септември 2015 16:46

  • 5293
  • 1
''Черна вдовица'' отровила 8 съпрузи в Япония
©

Японска пенсионерка се оказа зловеща черна вдовица. Тя убила 6 свои съпрузи и двама приятели. Всичките са тровени с цианид, пише в. "Телеграф", цитирайки в. "Ню Йорк таймс".

68-годишната Чисако Какехи има дълга история на сватби и погребения на близки мъже, което й спечели име на войнстваща мъжемразка и серийна убийца.

Полицията проследява връзките й с осем мъже, за които се е омъжила или с които се е срещала, преди да починат в нейните ръце. Миналата година тя е обвинена в убийството на шестима възрастни любими, които наследява след сватба и скоропостижно погребение. Твърди се, че полицията дори е открила скривалището на любимата й отрова - цианид, която държала в градинска саксия. Самата Какехи упорито отрича да има вина. Тя твърди, че дори не знае как се убива човек и няма никаква представа откъде се е взел цианидът.

Междувременно полицията я свързва и с убийството на неин любовник от Осака, който се пребива с мотоциклет, след като го трови, както и с опит за убийство на друго гадже в Кобе преди 7 години. Тогава тя успява да повали жертвата си с циановодородна киселина и той все пак умира по-късно през 2008 г. Какехи е свързана със смъртта му едва преди два месеца.

Миналата седмица името й беше свързано с още една смърт. Според властите тя е замесена в убийството на още един 75-годишен мъж през 2013 г. Тя го е отровила, докато са били заедно в ресторант, като той е колабирал на паркинга при опит да си тръгне.

От миналата година насам японската черна вдовица е в ареста до старта на делото срещу нея. Криминолозите смятат, че дамите серийни убийци извършва престъпленията си главно за финансови облаги, комфорт или отмъщение.

Последвайте канала на

Novini.bg
5293 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дядо Ташо

2015.10.14 | 10:00

1
На жена вяра да нямаш!

Добави коментар

Водещи новини