Гейминг обществото помага на Holiday Heroes

  • 17 септември 2015 17:54

  • 1599
  • 0
Гейминг обществото помага на Holiday Heroes
©

Роро ще води състезанието в софийското студио на Ubisoft, което посвещава четиридневния си турнир на празничните герои Юбисофт, един от световните лидери в гейминг индустрията, е пред старта благотворителния си гейминг турнир Ubisoft Charity Jam.

Това е най-мащабната инициатива от благотворителната програма на компанията, в която се организират кампании за набиране на средства, в подкрепа на локални благотворителни инициативи. От 21ви до 24ти септември, разработчиците от студиа на компанията по цялото земно кълбо, ще играят любими свои игри, за да подкрепят различни социални каузи, като дават възможност на световното гейминг общество също да се включи в инициативата.

Екипът на Ubisoft Sofia, който работи по едни от най-харесваните игри в света, се включва в състезанието, за да помогне на каузата на Holdiay Heroes. Целта на съвместния им проект, част от Ubisoft Charity Jam, е да съберат дарения на стойност 5000 EUR, с които да помогнат на Празничните герои да осигурят истинска Коледа на поне 300 семейства с деца в нужда да имат пълна трапеза по време на коледните празници.

На 24 септември от 14:00 ч., разработчиците от софийското студио ще играят различни игри, докато са поставени в забавни и нестандартни условия. Всеки ще може да гледа това шоу абсолютно на живо в Twitch канала на Ubisoft. Водещ на събитието ще бъде любимият на родните геймъри Роро Кавалджиев, който познаваш от NextTV, и който е в редиците на празничните герои от самата им поява.

Вижте повече подробности ТУК.


Последвайте канала на

Novini.bg
1599 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини