Роботче си играе на криеница с деца

  • 09 юли 2015 16:41

  • 1602
  • 0
Роботче си играе на криеница с деца
©

Интерактивният Бъди е най-новото произведение на френската компания Blue Frog Robotics. Редицата качества, които притежава, обещават големия му успех на световния пазар, пише inews.bg.

Приятелски настроеният дроид, който може да разпознава гласове и да свързва лица и адреси, може да се грижи за вашия дом, когато ви няма. Вие можете да го контролирате чрез смарт устройствата във вашия дом или мобилно приложение.

Бъди може да стане с лекота част от семейството Ви, не само заради функцията на охранителна система,соята изпълнява, гой може да Ви отмени в грижите с децата. Той не само си играе на криеница и едпява да ги забавлява със заобикалящите го предмети, ами поема изцяло грижите за тях като например - писането на домашни и четенето на прикази за лека нощ.

Роботът е изцяло мобиле
н, може да обикаля наоколо самостоятелно и чрез контрола на собственика. Той е като човек, може да разпознава гласове, лица и адреси.

Към момента Blue Frog Robotics, които качиха робота на сайта на Indiegogo, потвърждават че ще бъде пуснат в продажба през ноември 2016. Компанията де надява да спечели 100,000$ и има 36 дни,в които да го направи, за да може да продължи работата си по Бъди. Прогнозите им изглеждат напълно реалистични, защото вече са направени поръчки на стойност 50,000$.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1602 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини