Москов: Д-р Комитов е суров и малко сух човек, но е най-добрият избор

  • 12 март 2015 14:15

  • 2417
  • 3
Москов: Д-р Комитов е суров и малко сух човек, но е най-добрият избор
©

Бях призован да бъда днес в пленарната зала, за да подкрепя кандидатурата за управител на НЗОК. Но на 15-та минута съжалих, че съм тук. Защото започнаха да летят ескадроните. Това каза министърът на здравеопазването д-р Петър Москов от парламентарната трибуна.

След НОИ НЗОК е втория голям публичен фонд, който концентрира средствата на гражданите. Затова тази кандидатура е изключително важна, посочи Москов.

Тук се направиха много политически внушения на гърба на мнозинството. Не разбирам критиките на д-р Адемов, който посочи, че бюджетът на касата за тази година е пълен с подводни камъни и вие сте против него. Въпреки това подкрепихте миналогодишния бюджет, който бе много по-малък и с дупка от 300 млн. лева. Не разбирам това от чисто логически.

Нормативната уредба и листата на чакащи е налична от години, в това няма нищо страшно. Както навремето, така и сега не бива да се вадят политически дивиденти от това. Ако някой е чел дори малка част от книгите, които е чел д-р Комитов сега нямаше да обсъждаме кандидатурата, а направо да я гласуваме, посочи Москов. Моля ви да излезем от тази процедура разумно и да направим добър избор за качествен човек, призова здравният министър.

Д-р Комитов е суров човек, той може да ви изглежда малко сух, но мястото на такива хора е точно при управлението на нашите пари, завърши Москов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2417 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.23 | 14:59

2
Вижте го тоя Москов на снимката- сякаш е паднал от Марс! А ние чакаме от него читаво здранеопазване...
Ваня

2015.06.23 | 14:59

3
Ами човека щом от Марс на Земята идва, значи е мноооого по-напред от теб! А иди ти на Марс де...

2015.03.27 | 11:12

1
СУРОВ, АМА ЩЕ СТАНЕ ПЕЧЕН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини