Преди и След частичен ремонт на баня

  • 19 януари 2015 16:23

  • 28176
  • 3
Преди и След частичен ремонт на баня
©

Александър живее в апартамент ново строителство в столичния квартал Овча купел 2. От влагата в мокрото помещение таванът започва да се напуква.

Тогава Александър решава да потърси изпълнител за частичен ремонт на баня, включващ замазка и боядисване на тавана.

Преди ремонта

В интернет Александър попада на списък с майстори и фирми, регистрирани в уебсайта MaistorPlus.com, които предлагат услугите ремонт на баня и боядисване и декорация. Той решава да потърси професионален съвет от тях и да проучи колко ще му струва ремонтът с включени труд и материали, като направи безплатно запитване в сайта.

В заявката си Александър описва накратко от какво има нужда, посочва района, приблизителната квадратура на помещението и предпочитания срок за започване на ремонтните дейности.

На следващия ден Александър получава предложение за безплатен оглед и за изготвяне на конкретна оферта с цени за труд на всяка дейност и съвети какви материали е необходимо да се закупят. Кандидатствалата фирма - ДМ Строй - предлага на клиента договор за изпълнение със срок и гаранция за качество.

Александър обръща внимание и на представянето на фирмата в платформата до този момент. В своя бизнес сайт ДМ Строй са включили подробно описание на предлаганите от тях услуги и снимки от предишни проекти. Гаранцията за тяхната професионална специализация и квалификация Александър открива в оценките на предишните клиенти на MaistorPlus.com за тяхната работа.

След като е проучил и одобрил кандидата за изпълнение на неговия ремонт, Александър разменя телефона си с ДМ Строй и уговаря среща за оглед. Работата започва.

След ремонта

По време на ремонта, а и след това Александър остава с добри впечатления от професионализма на майсторите. Той споделя още, че в случай на нужда би използвал техните услуги и в бъдеще. За да гарантирана качеството на предлаганите услуги, MaistorPlus.com предлага на своите клиенти да оставят коментар за работата на наетата от тях фирма.

Виж оценката на ДМ Строй

Ако имате нужда от цялостен или частичен ремонт, но не сте сигурни на кого да се доверите, направете проучване с безплатна заявка в MaistorPlus.com. Сравнете офертите и репутацията на изпълнителите до този момент и изберете този, който ви се струва най-подходящ за вашия проект.

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/319/predi-i-sled-chastichen-remont-na-banq

Последвайте канала на

28176 3

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.25 | 09:59

1
toq aleksandar e goliam nekadarnik ,da ne moje da si opravi baniata.ai bai.

2015.02.25 | 10:06

3
има ги всякакви ...мен са ме викали да поставям безжичен звънец на входна врата ...освен с дюбел си има и слепка която държи доста здраво ,ама кой да погледне ...та тоя звъни за всичко кво е за ремонт в къщи , само не знам как си оправя жената - за тва не ме е викал, ама не е късно
h

2015.02.25 | 09:59

2
reklama

Добави коментар

Водещи новини