Килърът гледал Татяна Стоянова в очите

  • 14 януари 2015 06:23

  • 11137
  • 7
Килърът гледал Татяна Стоянова в очите
©

Най-вероятно килърът е стрелял по Татяна Стоянова, когато е бил лице в лице с нея. Това обявиха криминалисти след повторния оглед на мястото, където бе убита шефката на кабинета на пазарджишкия кмет Тодор Попов, съобщава "Стандарт".

Все още не може да се определи точната височина на убиеца, нито дали е левичар, или е стрелял с дясната ръка. Това ще стане ясно след направените балистични експертизи. Според криминалистите килърът е бил изключително добре подготвен. Най-вероятно той е ползвал заглушител. С нищо поведението му не е предизвикало вниманието на минувачите по улицата и около блока. Никой от съседите не е чул изстрелите, нито пък е видял убийството. Точно зад гърба на сградата е ателието на художника Васил Петров и колегата му Петър Бажлеков. Никой от тях обаче не е чул нищо, въпреки че по това време вероятно са били в сградата. Разследващите преглеждат записите от три видеокамери близо до местопрестъплението. Предстои да се направят и ДНК експертизи, които могат да уличат извършителя, ако той се е докосвал до жертвата или автомобила.

Над двадесет души са били разпитани от криминалистите. Става дума за хора от най-тесния роднински и приятелски кръг на Татяна. Още толкова са дали показания, но те са предимно съседи и живеещи в сградата. Поне засега няма основания да се смята, че тя е имала открити и отявлени врагове. Не е споделяла открито за заплахи за живота си. Според направената аутопсия Татяна е простреляна с 6 куршума. Две от огнестрелните рани са в главата, а останалите в областта на гърдите.

Дело за предумишлено убийство срещу неизвестен извършител е образувано по случая от Окръжна прокуратура в Пазарджик. Най-общо три са версиите за преждевременната смърт на Татяна Стоянова - работата, личният живот или предстоящите избори. За никого не беше тайна, че младата дама бе сред най-доверените хора на кмета Тодор Попов. Тя бе в течение на работата на всеки човек в администрацията.

Лична драма, свързана с любовния живот на пиарката, е най-обсъжданата версия в града. Запознати споделиха, че Татяна имала връзка със семеен мъж. Трето предположение гласи, че кметът Попов бил канен да се кандидатира от партия, която тя не одобрявала за трети мандат.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
11137 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.06.06 | 09:03

7
Никога няма да научим истината.Както за Кюлев,сестрите Белнейски,Мишо бирата,Георги Илиев и хиляди други ъндърграун наши герои.
Вярващ в светлото бъдеще

2015.06.06 | 09:03

6
"Все още не може да се определи точната височина на убиеца, нито дали е левичар, или пък с дясната ръка"....... Обадете се на Хорейшио , продажни ченгесари . До къде я докараха секретарката да върти далаверите на общината .

2015.06.06 | 09:03

5
Има и още една - много малко вероятна версия, която трабва да се провери. Във връзка със скорошните обиски и изземване на компютри в Пазарджик. След като се е занимавала с най-важните въпроси в общината.

2015.01.16 | 21:44

4
Няма какво да се коментира. В страна с министър-председател отявлена мутра, порядките могат да бъдат само бандитски. Мутрите владеят страната и всичките и институции. Само диктатура с прибиране на топло на 10-тина хиляди човека може да пооправи нещата. Около 50 човека няма нужда да се прибират където и да е, с тях въпросът трябва да се реши оперативно, на място.
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.16 | 21:44

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напъни българия с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.16 | 18:50

1
не се сърдете на Бойко, той не е виновен, виновни са тези които гласуваха за него
bre

2015.01.16 | 18:54

2
ne se znae to4nata viso4ina na ubieca ,ta ako se znae6e nali 6te ima6e opisanie i kak izglejda, ne samo kolko e visok Tova li e nai interesnoto ?kolko e bil visok

Добави коментар

Водещи новини