МВР: Професионален килър е застрелял Татяна, планирал го (галерия)

  • 13 януари 2015 11:20

  • 10814
  • 8
МВР: Професионален килър е застрелял Татяна, планирал го (галерия)
© Булфото

Десетки хора вече са разпитани заради убийството на Татяна Стоянова.

Това заяви пред Дарик радио говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Той обясни, че разследващите работят по всички версии, но не конкретизира дали става дума за политически, икономически или любовен мотив за убийството на началника кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов. 33-годишната жена бе убита с изстрели в главата снощи около 19 часа пред дома й.

„Версиите в началото, които биха могли да се допускат, са няколко и по всички тях се работи паралелно. Няма водеща засега, която да води разследването в определена посока. Около полунощ приключи първоначалният оглед, тази сутрин екип от разследващи полицаи, експерти и прокуратура продължава огледа в светлата част на денонощието", добави Стоянов. По думите му, убийството е планирано и това предполага професионална подготовка.

Разпитват се десетки съседи, близки, познати, приятели, съседи и колеги на 33-годишната жена. Случайни хора са подали сигнала на спешния телефон 112, уточни Стоянов. По думите му те не са очевидци на тежкото престъпление, а на последствията от него. На този етап не се конкретизира дали има преки очевидци на самото убийство.

Татяна Стоянова е застреляна с повече от един куршум в главата. Предстоят съдебно-медицинска и балистична експертизи. На този етап няма заподозрян за тежкото умишлено убийство. От полицията не коментират кога за последно Стоянова се е видяла с кмета на Пазарджик.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10814 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Демирева

2015.03.22 | 10:12

8
На кой още не му е ясно ,че нас българите ни избиват от държавна сигурност един по един.Циганите обаче не защото са братя на евреите.А в същото време пълнят България със сирийци.

2015.03.22 | 10:10

7
в отговор на *2* Това, че говорим по няколко езика не оправдава да се използват чуждици, когато си имаме дума на български. Сигурно журналистката иска да ни покаже че е *полиглот*

2015.03.22 | 10:10

6
Кой професионалист стреля с 5 куршума ! Тия от МВР,са тъпи аматьори .
Азъ

2015.03.22 | 10:10

5
"килър" ... толкова ли стана трудно да напишете "убиец" ?!

2015.01.14 | 15:54

3
е да, но ние българите сме грамотни не ни прави впечатление
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.14 | 19:58

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2015.01.13 | 19:31

2
Те всички които крадат го правят професионално,и това не са обикновените работливи хорица повярваите в това и след това професионално ..........

2015.01.13 | 18:02

1
Смърт за сайта на троловете.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини