Скоростно измазване на външна стена в с. Долни Богров

  • 09 януари 2015 13:08

  • 18995
  • 2
Скоростно измазване на външна стена в с. Долни Богров
©

Когато става дума за спешен ремонт, повечето клиенти изпитват опасения да не зазвучи на висок глас поговорката “Бързата работа - срам за майстора”. Когато, обаче, работата е свършена бързо и качествено, няма как клиентът да не остане доволен. Нека ви разкажем за случая на Огнян Д., който потърси майстори за спешно измазване на външна стена през MaistorPlus.com.

Вижте още: Преди и След ремонт на антре

Стъпка 1: Заявяване на ремонт

Историята на Огнян започва на 11-ти април, когато той ПУБЛИКУВА ЗАЯВКАТА си в уебсайта MaistorPlus.com. Той описва подробно и ясно от какво има нужда и прикачва снимка, за да бъде по-лесно на специалистите да му предложат конкретна оферта, цена и време за изпълнение. Задачата към майсторите включва укрепване на външна стена в с. Долни Богров с размери 140 см / 180 см, запълване на дупки от разрушени тухли и груба мазилка.

Вижте заявката

Стъпка 2: Разменяне на телефони

Още на следващия ден Огнян РАЗМЕНЯ ТЕЛЕФОНИ с двама кандидатствали майстори, след като е разгледал техните профили с предишни проекти и оставени оценки за работата им. Единият от тях предлага по-ниска цена и по-дълго време за изпълнение. Другият взима по-скъпо, но може да свърши работата за един ден. Предварителен оглед не е нужен, тъй като снимковият материал в случая се оказва достатъчен за изготвяне на оферта.

Стъпка 3: Наемане на майстор

Огнян се спира на по-скъпото предложение, тъй като държи работата да бъде извършена по-бързо. Неговият окончателен избор е строителната фирма Yatrusgroup и той избра бутона НАЕМИ МАЙСТОР в сайта. Yatrusgroup предлагат услугите си в 10 строително-ремонтни категории в MaistorPlus.com и те изпращат най-добрите си специалисти за зидане и мазилки в с. Долни Богров.

Стъпка 4: Оставяне на оценка

Още на 14-ти април Yatrusgroup приключват със задачата, поставена им от Огнян, и ОЦЕНКАТА за свършената работа също не закъснява:

„Реагираха много бързо и изпълниха поръчката в кратък срок, спазвайки всички мои изисквания“.

И накрая...?

Доволен клиент, положително оценена фирма, добре свършена работа в срок - и всичко това за 3 дни - от пускането на заявката до оставянето на обратна връзка! Направете безплатна заявка и сами се убедете в бързината и качествената работа на изпълнителите в MaistorPlus.com. Не забравяйте да сравните офертите и репутацията на кандидатите за вашия ремонт, преди да изберете кого да наемете.

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/195/skorostno-izmazvane-na-vynshna-stena-v-sdolni-bogrov

Последвайте канала на

18995 2

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.21 | 14:15

1
първо не трябваше ли да се постегне покрива..Иначе майсторите си ги бива.
Аз казах

2015.01.22 | 15:23

2
Щом покрива не е оправен мазилката ще падне в последствие. И за 3 дни 8 квадрата са замазали , ха ха

Добави коментар

Водещи новини