Карла Бруни-Саркози дава гласа си срещу Ебола

  • 21 ноември 2014 16:05

  • 2144
  • 0
Карла Бруни-Саркози дава гласа си срещу Ебола
© gettyimages

Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на Саркози ще участва в записа на диск, продажбите на който ще отидат за борба срещу болестта Ебола, пише британският в. Гардиън.

Съпругата на бившия френски президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в, която има зад гърба си дългогодишна музикална и манекенска кариера,  ще запише песента "Noël est là" ("Коледа дойде") заедно с такива изпълнители от западноевропейската държава като Ванеса Паради, Луи Бертиняк, Zaz и други. Сингълът и видеоклипът, които са част от международната инициатива Band Aid, ще излязат на пазара на 1 декември.

Африкански активисти вече протестираха срещу проекта на британския музикант Боб Гелдоф. Според тях на Черния континент има много талантливи творци, записали песен-ръководство за борба с треската. Посочва се също, че европейците не съчувстват на африканците.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2144 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини