Автомобилният бранш плаши с протест, не искат Флоров за шеф на ДАИ

  • 20 ноември 2014 17:45

  • 2754
  • 4
Автомобилният бранш плаши с протест, не искат Флоров за шеф на ДАИ
© Булфото

От автомобилния бранш изразиха безпокойството си от възможността Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна да оглави Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация”. Флоров е предложен за поста от транспортния министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета. Основните опасения на бранша са свързани с липсата на опит у Флоров, който е бивш директор на ГДБОП, съобщи Дарик.

Миналата година Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна беше отстранен от поста си след като прокуратурата образува разследване срещу него за вземане на подкуп в особено големи размери. Малко след като се разбра за разследването срещу него, Флоров напусна официално системата на МВР като се пенсионира.

Той е и един от най-приближените хора до бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, с когото освен бивши колеги са и семейни приятели.

От автомобилния бранш коментираха, че се надяват изборът на изпълнителен директор на Автомобилна администрация да стане след обсъждане на подходящи кандидатури с всички заинтересовани страни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2754 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.04.02 | 20:43

4
Той опит си има особено с далаверите.Чудесен бизнесмен и то не на дребно, и аз като един стратег бих го сложил или в ДАИ, или в Митниците, или в ДФ земеделие. За другите държавни институция..... те просто са му под класата.

2014.11.21 | 09:05

3
Бойко махайте го веднага тоя Фролов и разследване за трафик на наркотици - гледай интервюто с Роберто Савиано интервю на Данила Тренчева

2014.11.21 | 09:05

2
Prostata Mutra - Tikvocha,imashe hora za 3 pravitelstva !Kato gledam,samo prestapnici i stari mutri !Da si hodi,zashtoto se zadava grajdanska voina,zaradi tova govedo prosto !

2014.11.21 | 09:05

1
червените боклуци да мълчат

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини