Ексгербери "проконтролираха" тефтера на Златанов

  • 20 ноември 2014 08:03

  • 3331
  • 1
Ексгербери "проконтролираха" тефтера на Златанов
©

За копието от тефтера на Филип Златанов, което вчера социалистът Кирил Добре представи, говориха в сутрешния блок на бТВ бившите депутати от ГЕРБ Емил Димитров и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Припомняме, в тефтера фигурираха имената и на двамата. Единият под инициалите „ЕД“ с уточнение, че „ще се удари и след месец и половина вече не фактор“. Другият с фразата: „Трайчо да се движи“.

„Доста забавно четиво“, определи ръкописа Емил Димитров и допълни с насмешка: „Чувствам се като в салон за садо-мазо с думи като да се удари, натисне, движи“.

„На мен пък никак не ми е смешно“, отбеляза обаче от своя страна Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и посочи:
„Аз мисля, че това, което Ви е дал г-н Добрев също не е целият вариант, а това, което е било предоставено от прокуратурата“.

Помолени да коментират какво е прекратило отношенията им с партия ГЕРБ, Димитров бе категоричен, че и до ден днешен няма пропукване в отношението си към ГЕРБ откъм идеите на партията. Виновни според него за разпада на партията са хора като Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после.

Фактите са следните - тефтери има и самият Златанов си призна, че си е писал някакви бележки, допълни Димитров.

Трайков пък отбеляза, че е получил директна заплаха от телевизиония екран през устата на Николай Батреков. „Той уведоми цяла България, че ще има сигнал срещу мен. Тогавашната му телевизия ТВ7 и неговия екип бяха преки сътрудници в това“, коментира бившия енергиен министър от първия кабинет на Борисов.

Емил Димитров обаче коментира случилото се с Трайков така: „Мен не са си позволили да ме заплашват, знаят, че съм много крив. Въпросът е, че всяко правителство се изкушава да използва държавни органи за свои цели“.

Последвайте канала на

3331 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.21 | 10:56

1
Едно от най-лошите неща в живота е предателството. Предадеш ли един път своите идеи, своите виждания за добро и зло, ти ще предадеш и семейството си. Ти вече си ренегат. По-добре е да изчезнеш и да не се обаждаш, защото ставаш за смях.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини