Хермафродит напира да участва в еротичен конкурс

  • 19 ноември 2014 09:27

  • 8605
  • 1
Хермафродит напира да участва в еротичен конкурс
© Булфото (архив)

Хермафродит напира да стане най-новият еротичен модел на България, пише в. „Телеграф”.

Нетрадиционният за проявата участник има артистичен псевдоним Ребека и предпочита за него да се използва английския термин „she-male”. Той/тя вече е сред10-те претенденти за титлата на конкурса Best Erotic Model 2014. Сред другите претенденти са 38-годишна мадама, както и 19-годишна мераклийка за титлата. Интерес предизвикват и Бриджит и Галина, които са известни в светските ни среди като заклети фенки на Борис Дали. Галина пък се прочу с татусите по цялото си тяло, посветени на певеца.

Досега носителки на титлата са Габриела Попова и Джулиана Гани. Последната стана и Мис Силикон, а сега ще е водеща на новия конкурс. ДесиСлава, Асдис Ран, Маги Желязкова и Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През са номинирани за майки с най-секси тела.

В различните категории са номинирани още Жени Калканджиева, Емануела, Преслава, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че. За първи път конкурсът ще има и надпревара за мъже. Победителите ще бъдат определяни от жури, но с отчитане на гласовете на публиката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8605 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
партизанин

2016.11.14 | 14:53

1
Все известни карачки, а вече и хермафродити - отпадъци, на къде отива тоя свят...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини