Морган Фрийман идва през февруари

  • 13 ноември 2014 14:23

  • 1239
  • 0
Морган Фрийман идва през февруари
©

Морган Фрийман и Джералд Бътлър ще се появят в България чак през февруари въпреки появилата се по-рано информация, че холивудските звезди идват у нас до дни за снимките на новия екшън „Код: Лондон”.

Те ще дойдат чак следващата година, за да снимат на специално изградените за целта декори, които превърнаха студиото в истинско копие на центъра на Лондон. Очаква се във филма са се включват и други звезди като Анджела Басет, Арън Екхарт и Мелиса Лио, пише "Новинар".

Междувременно в Тайланд започна работата по друг филм, продуциран от Ави Лернер – продължението на „Механикът” с Джейсън Стейтъм. Създателите на новия екшън имали идея да включат в лентата и кадри от Варна, но засега това не е сигурно и все още се водят преговори за снимки у нас. Във филма ще участват и звезди като Джесика Алба и Томи Лий Джоунс, но дали ще можем да ги видим у нас ще се разбере догодина.

Зад „Механикът” обаче стои екип от специалисти по визуални ефекти и анимация, в който са включени и български професионалисти, които са участвали и в създаването на филми като „Непобедимите 3” и „Код: Лондон”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1239 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини