Моника Белучи - история на успеха

  • 27 октомври 2014 18:07

  • 2870
  • 0
Моника Белучи - история на успеха
©

Италианската дива Моника Белучи е жената-мечта на милиони мъже. Сексапилната и грациозна актриса е станала съвременен символ на Италия и въплъщение на женствеността досущ като предшественичките й София Лорен и Джина Лолобриджида. Потопете се в един разказ за това как красавицата с тъмни, омагьсващи очи се е превърнала в иконата, която е днес.

Моника Белуци се родила в малкия италиански град Чита ди Кастело в най-обикновено семейство. Баща й бил земеделец, а майка й – художничка със страст към изкуството, но, уви, без късмета да я сподели с по-широк кръг почитатели от близки и роднини. Самата Моника не преследвала светска, главозамайваща кариера. Осъзнала от ранна възраст привлекателността си, тя се опитвала да докаже на всички, че е умна, че може да следва висше образование и дори да преуспее като юрист.

В свое по-късно интервю Моника казва, че никога не е смятала за достатъчно да бъде просто красива жена. „Когато хората виждат хубава жена, те си мислят, че тя задължително е глуповата. На 15-16-годишна възраст постоянно се опитвах да докажа, че имам мозък!“.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2870 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини