Патриотичният фронт: Най-добре ще е да се разберат ГЕРБ и БСП

  • 26 октомври 2014 10:55

  • 4850
  • 37
Патриотичният фронт: Най-добре ще е да се разберат ГЕРБ и БСП
©

Не се изживявам като някакъв политически фактор, Патриотичният фронт сме предвидими партньори. Това заяви пред Нова ТВ съпредседателят на формацията Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Според няма място за хазарт в политиката. „„Не търсете жълто или скандално в преговорите между ГЕРБ и Патриотичния фронт. Това, което са се договорили двете преговорни групи, е факт“, заяви той. „Имали сме два кръга на преговори – миналия четвъртък и преди два дни. Последните преговори бяха в централата на ГЕРБ – в присъствието на господин Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. На тези преговори се разбрахме, че няма да участваме в правителството с политически фигури, стиснахме си ръцете и преговорите приключиха така – ние няма да участваме в кабинета. Госпожа Румяна Бъчварова заяви по-късно на брифинга, че поведението на Патриотичния фронт е достойно.

„Аз не мога да коментирам какво е казал един от хората – в случая Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа или някой друг. Питайте ги тях. Ако има промяна в позицията на ГЕРБ, не съм лично уведомен. Ние не можем да коментираме интервютата на еди кого си по медиите. Ние се разбрахме и подписахме програмата с ГЕРБ. Когато говорим с хора пълнолетни, стиснем си ръцете и обявим позицията си, какво има да коментираме още?“, заяви Симеонов.

„На вас не ви ли се струва малко ненормално, след като преговорите бяха закрити за медиите, след това да хукнат да дават интервюта“, допълни той.

„Ние заставаме с господин Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността зад програмата на ГЕРБ. Ние заявяваме с имената си, че няма да се отклоним от тази програма и че ще подкрепяме правителството, ако не се отклони от тази програма", заяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

След като чу изявлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на брифинга след срещата му с лидера на БСП, Симеонов коментира: „Аз съм отговорен пред моите избиратели, не се казвам Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и няма да подменя приоритетите, за които са ми гласували доверие. Господин Борисов много лековато се изказва. Ако те отстъпят от програмата си, ние ще снемем доверието си от тях. Ние няма да участваме в дележа на баницата, ние искаме да има принципи в това управление“.

„Най-добре ще е да се разберат Борисов с Михаил Михов, ГЕРБ с БСП. Те имат най-голямото морално право да направят коалиция и да управляват в полза на България“, заяви лидерът на Патриотичния фронт.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4850 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар
ВОЛЕНУГЛУ ХАНЪМАТА НА ДОГАН

2015.04.23 | 14:56

37
НАЙ ГОЛЯМАТА КУРВА И ИБРИКЧИЯ СЕ КАЗВА воленуглу ФЕСА ТАЗИ КУРВА ЦЯЛА ГОДИНА УПРАВЛЯВА СЪС ДПС
НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ воленуглу ФЕСА

2015.04.23 | 14:56

36
ГЛАСУВАШ ЗА хатакларъ ПОЛУЧАВАШ ДПС ТОВА Е ИСТИНАТА
хатакларъ Е ПРОЕКТ НА ДПС

2015.04.23 | 14:56

35
МИЛИОНЕРА сидераст СЕ ПРАВИ НА КОМУНИСТ А Е КАПИТАЛИСТ СЪС ТЕЛЕВИЗИЯ ВЕСНИЦИ РАДИО
хатакларъ Е ПРОЕКТ НА ДПС

2015.04.23 | 14:56

34
ЗАЩО воленуглу ПОДКРЕПЯШЕ ДПС И КОМУНИСТИТЕ КОЛКО МИЛИОНА МУ ДАДОХА НА ИБРИКА
Бойкотко

2014.10.27 | 12:19

33
"Патриотите" са точно толкова български националисти, колкото и руската подлога Лумпена. Друго не можеше и да се очаква. БСП и ГЕРБ да се разберяли...??! Демек "патриотите" пускат топката на комунистите да се разберат и да довършат България...Много патриотично. От българските ченгета дрого,освен да пеодават и предават България не може да се очаква. Пфу..каква измет. Ей! Овце, дето гласувахте за полковниците от ДС, гледате ли сега какви ви ги връткат.
ВОЛЕНУГЛУ ХАНЪМАТА НА ДОГАН

2014.10.27 | 08:21

32
ЕЙ ТОВА Е ПАТРИОТ НЕ КАТО ДЯДО сидераст ДА УПРАВЛЯВА СЪС ДПС

2014.10.27 | 08:18

31
ТИКВОЧА е най - споменавания , тоест най - ПСУВАНИЯ политик в България ! Още преди години стадиони и зали скандираха ПЕДЕРАСТ , ПЕДЕРАСТ ! След това го погнаха с камъни ! Сега го чакат на гюме за по - страшни изпитания ! ГЛУПАВ НАГЛЕЦ ! Щемусейбемамата ! Ще пие БИРА !
НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ воленуглу ФЕСА

2014.10.26 | 20:23

17
ПО ГОЛЯМ ИБРИКЧИЯ ОТ воленуглу ФЕСА НЯМА НА ЗЕМЯТА ТВА Е БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ

2014.10.27 | 08:10

30
ГЕРБ е на смъртния одър ! Тиквата олигавен потреперва и е легнал със скръстени ръце . Свещичката догаря ! Където е ГЕРБ , там е смъртта и мизерията ! Борисов ви ги гарантира !ГЕРБ умира обективно ! Нямат кауза освен кражбите ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ СТЕ ! ПРЕДАТЕЛИ и чужди слуги ! Ръководството ви смес от комунисти , милиционери , мутри и прости хора ! В АТАКА е ПРАВДАТА ! САМО ВОЛЕН !

2014.10.27 | 01:57

29
ВИНКЕЛА Е ЕДНО ГОЛЯМО ЛЕКЕ И ДОСТА ПРОСТОВАТИЧКО ЧОВЕЧЕ

2014.10.26 | 22:53

28
Как може да не влизаш в коалиции.Нали като си в управлението,ще можеш да осъществиш идеите и обещанията които си дал на избирателите си.Патриоти моля осъзнайте че без правителство ,отиваме на кино

2014.10.26 | 22:13

26
Страх го е от Волен.

Добави коментар

Водещи новини