Историята за "Майстора и Маргарита"

  • 09 октомври 2014 15:18

  • 10336
  • 0
Историята за "Майстора и Маргарита"
©

Един ден Маргарита решава да освежи стаята на дъщеря си и да смени стария паркет с нов. Както повечето хора в тази ситуация, Маргарита се обръща към познати и приятели за препоръчан паркетаджия.

За щастие съвсем наскоро нейна приятелка е извършила подобен ремонт вкъщи и Маргарита се свързва с майстора. Уговарят се и след седмица новият паркет е изциклен и лакиран. Едва месец по-късно обаче започват да се появяват първите пукнатини, вдлъбнатини и неравности по пода.

Маргарита е разочарована. Загубила време и пари, на нея отново й се налага да потърси майстор. Случайно чува от нейна приятелка за уебсайта MaistorPlus.com и решава да изпробва услугата. Описва ремонтната дейност и публикува своята заявка за циклене на паркет в платформата.

И така започва историята за "Майстора и Маргарита".

Неочаквано бързо тя получава съобщения от две строителни фирми и един майстор, които са готови да се отзоват и да изпълнят задачата. Маргарита харесва двама от кандидатите и си разменя контакти с тях. След огледите тя влиза отново в сайта, за да сравни техните профили и оферти. Най-подходяща се оказва фирмата Бабекс, която в последствие е наета.

За броени дни Маргарита успява да намери качествен майстор и вече има нов изциклен, фугиран и лакиран паркет. Естествено, добрата работа е възнаградена и фирмата получава положителна оценка в профила си:

"Бабекс се отзоваха много бързо след размяната на контактите, съответно работата беше извършена много професионално и във възможно най-кратки срокове. В рамките на два дена паркетът беше изциклен и бяха положени три ръце висококачествен немски лак. Благодарим за добре свършената работа."

Така „Бабекс“ е първата строителна фирма, успешно намерила работа през сайта, a Маргарита пък е първият доволен клиент на платформата!

Тази седмица MaistorPlus.com празнува 2 години от своето създаване. А разказът за “Майстора и Маргарита” ще остане в историята на сайта като първата успешно извършена заявка. Изпробвайте и вие услугите на MaistorPlus и намерете бързо и лесно най-подходящия изпълнител за вашия ремонт!

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/70/pyrvata-zaqvka:-istoriqta-za-%22majstora-i-margarita%22

Последвайте канала на

10336 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини