Харесайте facebook страницата ни

14 идеи за градински мебели от палети

Мебелите от палети стават все по-популярни сред почитателите на рециклираните материали.

В тази статия сме ви подготвили няколко примерни идеи за градински мебели от палети, които бихте могли да направите и сами. Те включват различни модели на диван, пейка и масичка от палети, които можете да сложите на веранда, на по-голям балкон или в градината на лятната ви къща.

Вижте още:  9 свежи идеи за маса от палети

По предназначение палетите служат за транспортиране и организиране на стоки в логистиката. Те значително улесняват преместването на тежки продукти и материали с помощта на мотокари. Това ги прави устойчиви при променливо време и издръжливи на по-голямо натоварване.

За направата им се използва широколистна или иглолистна дървесина, а по вид се различават още според размера и издръжливостта си. В зависимост от тези характеристики и от това дали са били употребявани или не, можете да намерите палети на цени между 5 и 15 лв.

Вижте още:  Градинска пътека от естествен камък

В последните години палетите бързо станаха много популярни сред любителите на рециклираните материали.

И ето, че вече успешно намират приложение и в обзавеждането на домове, градини, офиси и заведения.

Вижте още:  Практични легла от палети за всеки дом

Обикновено палетите се обработват с шкурка, след което се лакират, а при желание лесно можете да им придадете цвят като използвате безвредни бои.

 

 

Вижте още: Мултифункционални мебели за малко жилище

Ако смятате, че няма да се справите сами със сглобяването на градински мебели от палети, потърсете дърводелец или специалист в производството на мебели, който да ги направи специално за вас. На MaistorPlus.com можете да сравните различни оферти и да изберете подходящ изпълнител, който отговаря на изискванията ви.

-> Направете безплатна заявка

Оригинална статия: http://maistorplus.com/blog/post/266/14-idei-za-gradinski-mebeli-ot-paleti

Коментари
Коментари (0)
Коментирай
 
Добави Коментар