Любимката на журито Стела Петрова, печели „Х фактор“ ?

  • 28 септември 2011 14:50

  • 12055
  • 15
Любимката на журито Стела Петрова, печели „Х фактор“ ?
© Интернет

Като при всяко родно риалити шоу, и около „Х фактор” витаят вече слухове, че победителят е нагласен. Откритото лобиране на журито за 22- годишната студентка Стела Петрова породи съмнението, че именно тя ще спечели певческата надпревара.

Старозагорката буквално беше влачена по време на втория кръг на „Х фактор” – тренировъчния лагер, за да се добере до отбора на Мария Илиева, а оттам и до концертите на живо.

Притеснителната Стела не успя да се концентрира по време на акапелното пеене и журито услужливо й помогна като я накара да се обърне с гръб към тях, за да се отпусне. Чрез същата тактика, Петрова си изпя и песента със синбек.

Върхът обаче беше, когато по време на кръга с танците, Стела не се появи на сцената. Тогава се наложи Поли Генова да я търси из коридорите на залата и да я моли да не се отказва. За най- голяма досада на зрителите, цялата изкуствена драма около Стела, беше „гарнирана” с обилно количество сълзи и сополи от нейна страна.

Не такъв шанс имаха други нейни конкуренти. Някои ярки таланти като Светльо Христов и Анна Овчарова – и двамата професионалисти, тихомълком бяха отстранени, за да се намърдат на тяхно място с нива по- слаби певци. Светлозар даже беше принуден да изтърпи унизителните хокания на журито, за да бъде отстранен подмолно още преди следващия кръг.

И докато продуцентите на българския „Х фактор” си играят със съдбите на участниците, и дума не се чува за наградата. В изданията на музикалното риалити по света се знае от самото начало, че победителят получава договор с издателска компания на стойност няколко милиона долара. У нас обаче, с недомлъвки се говори само за дует със световноизвестен изпълнител.

Какво обаче да кажат участниците в „Гласът на България” ? Там също не се говори открито за наградата, но по всяка вероятност, като се има предвид, че Слави Трифонов е продуцент, „късметлията” ще подпише с компанията му „Седем – осми” и ще изпее една песничка с „Ку- ку бенд”. Което директно означава – край на всяка надежда за музикална кариера или дори изява на голяма сцена. Справки – Светлозар Христов.

Последвайте канала на

12055 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Фен

2012.02.22 | 19:59

15
Стела наистина е най-най... ама наистина най-добрата!!!!!!!!!!!! Талантът и е толкова чаровен, че усилвам телевизора докрай, когато пее (при повечето от останалите участници направо сменям на "Дискавъри"...) А тези "поръчкови" статийки тип ПАРЦАЛ са инициирани от богати некадърници! Просто не им обръщайте внимание! Стела, Бъди винаги такава! Невероятна си! Пак ще гласувам за теб !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canita

2012.01.17 | 20:46

9
Ami kato ti haresva tolkova mnogo si ia vzemi da ti pee vav vas!!!Tq niama miasto na scenata na X faktor!!!
Няма да се опражи България

2012.02.22 | 19:57

14
Виж те какво,съученичка съм на Стела-ТЯ НЕ СЕ ПРАВИ! Тя е една много много надарена личносття не само пее,но и рисува страхано.Тя е и страшно чувствителна,тя е много нежно създание,много добра приятелка.Завистта на българския народ няма граници,но как ще се оправи българия,като всички са толкожа долни. Стела пее страхотно,китарата е част от нея,винаги в междучасията свиреше,нея никой не я е обучавал тя просто го мойе,но тожа 4е някои не го може не означава че трябва да се рогае.МИли хора,това не е начина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
иван

2012.01.17 | 20:48

10
Много си зле, научи се първо правилно да пишеш
Evgeniya Stoyanova

2011.12.20 | 19:17

5
Уважаема госпожице, позволявам си да дам настоящия отговор, като Ви уверявам предварително в човешката си симпатия към Вашата съученичка Стела, както и към Вас самата,тъй като сте млади хора. Трябва да се признае известен кураж на всеки от участниците, за явяването на сцена. След всичко това, позволете ми моля, да отправя една мъничка и добронамерена бележка към Вас, за да бъдете по-внимателна с писането, тъй като не би било учудващо, ако в някой последващ коментар прочетете сравнение между Вашия правопис и граматика и изпълненията на Стела - има някакъв добър смисъл и воля, но... ужасно неправилно изпълнение.
Егати злобарите

2011.10.17 | 01:21

1
Наистина ли сте били съученички със Стела? :)
Егати злобарите

2012.01.17 | 20:50

12
Абе вие не сте добре бе хора, ходете се пргледайте на психиатър. Това не е сайт за новини, тука само се копират някакви болни слухове, от най-различни други клюкарски сайтове. Тоя слух го четох в какви ли не долнопробни лайнено жълти клюкарски сайтчета. И между другото по темата за Светльо Христов мисля, че има много добър глас обаче го изхвърлиха напълно заслужено. На 34 години а се държа като пълен перко на първото изпитание... айде мерси такива перковци сме се нагледали. И последно ако си бяхте направили труда да погледнете колко хора харесват Стела и нейният глас, щяхте да разберете че няма нищо нагласено. Групата и във Фейсбук има почти 5000 почитатели, докато останалите финалисти имат по няколко десетки или стотици, ама сигурно и това е нагласено, а? БАСТУНИ!

2012.01.17 | 20:52

13
tq tiq почитатели сама си ги прай, колко му е да направиш фалшиви профили 5000 -
аман от некадърници като Стела

2012.01.17 | 20:49

11
Пич, не зная кой е злобар и кой не е и дали във фейсбук като имаш 5-10 хиляди почитатели ще станеш нещо повече, ама Стела освен, че е с дрезглав глас, психични отклонения и ревлив актьорски талант май с друго не се запомни. Що за глупост е да се твърди, че като я накарали да изпее нещо друго, което ясно си личи не и е посилите, тя се е оака на него и айде съсипаха таланта на момичето. Че тя въобще има ли талант да попитам аз?
Цеко

2012.01.17 | 20:45

8
Аз ли съм от друга планета или всички други са извънземни...Това момиче е банално и не може да пее...или поне не на нивото на останалите ..Отвратителна е с тия два големи зъба и това че се прави на чувствителна и ранима дразни още повече...Защо се трябва да се подпират най-некадърните...!?
canita

2012.01.17 | 20:45

7
Mnogo mi haresa tvoqt komentar!Stela e edno nevzra4no,bezdarno i ligavo sashtestvo koeto niama miasto na scenata na X faktor!Izumena sam ot absurdnata podkrepa koiato dava jurito za neia!
ЕЕЕЕЕ

2011.12.20 | 19:18

6
Направо вече прекалявате!Ама наистина сте големи гадове.Като не ти харесва как пее кажи и толкоз,какво си седнал да я коментираш.Това наистина е злобарско.А дали твоите зъби са перфектни.На страницата и във facebook Стела има три клипа.Чуй ги и тогава коментирай.
насето

2011.12.20 | 19:17

4
Не искам да обиждам Стела,но определено няма таланта на Богомил, Рафи и Александра.Аз ги харесвам и тримата,така че който и от тях да спечели,ще ми готино.Не вярвам Стела да стане победител,но наистина съдиите правят доста компромиси с нея.Тя пее добре един определен тип песни,които ми напомнят на сбирките с китарите.Не че има лошо в това,тя самата си излезе с китарата в началото и показа къде и с какво пее.Впрочем познавам хора,които пеят и свирят на китара също толкова добре като нея,но единствено такъв стил песни.
.......

2011.11.26 | 00:08

3
spored men na final trqbva da sa Rafi ili Bogomil.I dvamata mi haresvat mn,taka 4e 6te se radvam i za dvamata.
FU

2011.11.26 | 00:08

2
abe xora q stiga ste zlobqli za stela ....ako se 4udite kwo da prawite prosto izlezte na razxodka w parka.. basi ii zlobarite deto ima po sweta ...aa ako se mislite za golemite filosofi ne twa e temata za filosofstwane ....ima tolkowa po interesni temi za koito moje da se prawite na MR. FILOSOF -bilo imalo po talantliwi ot stela ,wsi4ko bilo naglaseno ....nikoi ne e kazal 4e tq e nai ama nai talantliwata ....no towa ne zna4i 4e nqma da stane ....4e bilo naglaseno?! daje iii taka da te ...twa was ne wi zasqga taka 4e si gledaite rabotataa !

Добави коментар

Водещи новини