От "Патриотичен фронт" скочиха срещу големия брой избирателни секции в Турция

  • 28 август 2014 11:45

  • 3207
  • 7
От "Патриотичен фронт" скочиха срещу големия брой избирателни секции в Турция
© Булфото

От "Патриотичен фронт НФСБ - ВМРО" дадоха пресконференция днес, на която представиха партиите и гражданските организации, които подкрепят коалицията.

Това са ПП „Национално движение за спасение на отечеството“ с председател Тодор Рашев, Съюз на патриотичните сили „Защита“ с председател доц. д-р Йордан Величков, Национал-демократична партия с председател Димитър Стоянов, Национално сдружение на запасното войнство „За честта на пагона“ с председател о.з. ген.-лейт. Петър Илиев, Национално движение „БГ патриот“ с председател Петър Харалампиев, ПП „Свобода“ с председател Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на.

Съпредседателят на коалицията Валери Симеонов коментира и темата за избирателните секции разкрити в Турция. От "Патриотичен фронт" настояха и за среща със служебния премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска. "Разкриването на този огромен брой избирателни секции в Турция е противодържавно действие. Според нас, трябва да останат избирателните секции само в посолството и в консулствата в Турция, така както е във всички останали държави в Европа. Не трябва Турция да бъде привилегирована и да се позволяват изборни манипулации, на каквито сме свидетели в абсолютно всички избори", каза още Симеонов.

Срещу Патриотичния фронт ще има кохорта от партии, но те са без идеология. "Битката е в наша полза", категоричен бе Симеонов в коментар на предстоящия вот. Попитан за честността на наближаващите избори Симеонов заяви, че са необходими спешни мерки за предотвратяване купуването на гласове и прочистването на избирателните списъци от тези над 800 хиляди мъртви души. Според него, ако има осъдени за купуване на гласове, това ще подейства много оздравително на изборния процес.  Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността информира, че Патриотичният фронт е поискал среща със служебния премиер Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска с основна тема изчистването на избирателните списъци.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3207 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.03.17 | 16:59

7
Само Волен Сидеров си мълчи, защо ли...
ВОЛЕНУГЛУ ХАНЪМАТА НА ДОГАН

2014.10.14 | 11:21

6
ЗАЩОТО Е ХЪНЪМАТА НА ДОГАН ФАКТ НЕОСПОРИМ

2014.08.30 | 08:26

1
,,LAKOMO DUPE KRAV SERE,, DEPESARITE se podsmivat pod mustak E-eeh volehe drug na tvoeto mesto ne psihino bolen shtehe da se somoubie ot sram

2014.10.14 | 11:21

5
Волен Сидеров е взел двеста милиона от ДПС как да каже нещо против Доган .

2014.10.14 | 11:21

4
Я платеният трол пак е писал за Волен :):):)А колкото до това искане Волен го е поискал от 2005г абсолютно същото , но партиите за които си давате вота и ни управляват 25г...................
ВОЛЕНУГЛУ ХАНЪМАТА НА ДОГАН

2014.10.14 | 11:21

3
ЗА КОГО ДА ПИША ВЕ ГЕЙ ОСКУБАН ТА НАЛИ сидераса ГЛАСУВА СЪС ДПС ЦЯЛА ГОДИНА НЕ НЯКОЙ ДРУГ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН КАТО ВАС ПЕДАЛЧЕТА
време

2014.10.14 | 11:20

2
Патриотичния фронт и др.партии,да организират присъствие на наблюдатели и др,застъпници в езбирателните секции в Турция .Там се гласува на килограм избиратели ,дори без да присъстват избирателите .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини