Дарина Павлова омаяла и Ал Пачино

  • 27 септември 2011 07:23

  • 6344
  • 1
Дарина Павлова омаяла и Ал Пачино
© Интернет

Дарина Павлова вече снима сериите от новото предаване, което прави за италинската телевизия Медиасет, собственост на премиера Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29.

Камерите са се завъртели в началото на септември по време на филмовия фестивал във Венеция.

Съпругата на застреляния Илия Павлов е направила там кадри с Джулия Марлета, италианка, която живее в Америка. Тя е продуцентът на "Саломе", новия филм на Ал ПачиноАл Пачино Алфредо Джеймс, известен само като Ал Пачино (Al Pacino) е американски актьор. Роден е в нюйоркския, който беше представен на феста, пише "Стандарт".

Там Дарина се е запознала с големия Пачино и успяла да го омагьоса, коментират присъствали на премиерата.

Всъщност предаването на Дарина трябва да стартира през януари 2012 г. То ще се казва "Сънувайки Италия" и ще тече по тв канала от медийната империя на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 Медиасет.

От няколко години Дарина е заплитана в любовна интриги с италианския премиер.

Тя обаче пази мълчание относно трепетите си. Актрисата дори се премести от Америка в Италия, за да е по-близо до любимия си, мълви клюката.

Последвайте канала на

6344 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мао

2015.01.04 | 14:49

1
Нали окрадоха парите на народа, сега си развява задника където иска. Само с пари не се живее, рано или късно има възмездие за такива миски като нея. Щастие никога не се гради върху нещастието на другите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини