Лютви Местан: Има нужда от вот на недоверие на кабинета

  • 20 май 2011 08:06

  • 2073
  • 11
Лютви Местан: Има нужда от вот на недоверие на кабинета
©

Надявам се, ясната оценка на Ахмед Доган за управлението на страната да не е изненадала никого. Това заяви в интервю за сутрешния блок на БНТ Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, заместник – председател на ПГ на ДПС. “Оценката ни за властта не е самоцелна”, заяви още той.

“Полагаме сериозни усилия да принесем политическите дебати на същността на съдържателните политики”, добави Местан.

Той изрази мнение, че ДПС не може да бъде поставена в позиция “подкрепя” или “не подкрепя” инициативи на други политически сили.

“Има нужда от вот на недоверие на кабинета на Бойко Борисов”, категоричен бе Местан. “Самото управление си заслужи този вот.”

Прогнозата, че ГЕРБ нямат големи шансове да спечелят президентските избори, произлиза точно от оценката за управлението на страната, заяви Местан.

“Време е да започнем сериозен разговор за държавен глава”, каза зам. - председателят на ПГ на ДПС. “Ние имаме силни очаквания профилът на държавния глава да се трансформира в разговор за една програма за управление на страната минимум до 2020 година”.

“С правителството на Бойко Борисов завършва един много важен етап от управлението на страната, който се характеризира с това, че субектът във властта се избира с емоционален вот. За първи път българските граждани ще гласуват за програми”, заяви още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2073 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
независим избирател

2014.05.21 | 21:11

11
Аз съм истински и толерантен българин,затова анализи- райки досега водената политика от ДПС - искрено и с уважение заявявам,че господата Лютви Местан и Ахмед Доган са действитетелно едни високо отговорни и големи български политици !

2014.02.05 | 10:56

9
neznam na kakvi narkotichi si no e kraino vreme da gi sprech...
избирател

2014.05.21 | 21:11

10
Поздравления към Лютви Местан !Освен вота -време е да помислите и за някои образно казано "мъртви души в пар-ламента". Става въпрос за "тихичките депутати" които са пуснали котва в НС и продължават да стоят под дебелата сянка на безхаберието-щом не защитават интересите на народа трябва незабавно да си ходят.Кого защитават те : само тези които си купуват самолети и яхти и острови ???
Батко

2014.02.05 | 10:56

8
Оле мале !!! Тоа Лютви Местан да хваща Ахметчо под ръчичка и да се качват на първия самолет за Туркменистан .....цензура.....Щот на народа му е писнало да ги гледа тия фесове...
пако

2014.02.05 | 10:56

7
Ролята на балансьор е любима на ДПС,но обвързването им с БСП е много опасно , защото тези две партии ги интересува само взаимната изгода един от друг!!!
пако

2014.02.05 | 10:56

6
Хората на ДПС са във властта единствено зо собствена изгода .Отидете в някое село с етнически турци,вижте как живеят и едва свързват двата края,после отидете до Догановите сараи,или до палата на бившата министърка Емел Етем,и сами си направете извода!!!
айдук

2014.02.05 | 10:56

5
А ти имаш нужда да тисе разгледа фалшивата диплома от къде идва.
yyy

2014.02.05 | 10:56

4
dolen fes

2014.02.05 | 10:56

3
Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.
kayozerosky

2014.02.05 | 10:55

2
лютви местан как звучи само а като газ от гъза на анадолски пОмак местане местане за теб място ни в политиката ни в БЪЛГАРИЯ ще остане изкаш да изпъкнеш като свинско мъдо в рядка кал а в турция кви лайна си ял с гарнитура два кюрдски................ти си знайш
пако

2013.05.24 | 18:42

1
Ролята на балансьор е любима на ДПС,но обвързването им с БСП е много опасно , защото тези две партии ги интересува само взаимната изгода един от друг!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини