ОП "Транспорт" ще бъде основен акцент в работата на транспортния министър

  • 06 август 2014 12:50

  • 1931
  • 0
ОП "Транспорт" ще бъде основен акцент в работата на транспортния министър
© Булфото

ОП "Транспорт" ще бъде основен приоритет в работата ми като служебен министър, каза днес Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, която смени на поста министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

"Установяване на напредъка по проектите, оценка на високорисковите и предприемане на мерки от минимизиране на загубите от средства", посочи Ангелкова. Друг акцент ще бъде отново ОП "Транспорт" и "Транспортна инфраструктура" за програмния период 2014 - 2020 като от съществено значение е нейното одобряване и финализиране. Служебният министър ще фокусира вниманието си и по подготовката на проекта "Механизъм за свързана Европа", който предстои да се обяви от ЕК.

Няма да бъде подминат и прегледът на текущото състояние на всички търговски дружества и предприятия от системата на транспорта и мерки за подобряване на финансово-икономическо състояние. Ангелкова определи задачите, които си е поставила, като изключително амбициозни в рамките на 2-3 месеца, колкото ще управлява служебният кабинет, но изрази сигурност, че напредък в изброените области ще бъде постигнат.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1931 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини