Валери Симеонов: Внасяме иск за касиране на изборите

  • 04 юни 2014 08:51

  • 4533
  • 1
Валери Симеонов: Внасяме иск за касиране на изборите
©

В българския национализъм има криза на идентичност. На мен като депутат на "Атака" ми беше наредено да загърбя принципите си, за да бъде вкарана в Европа. Оттогава започна загубата на кауза на националистическия й образ. Това заяви бившият депутат от партия "Атака" Димитър Стоянов пред БТВ.

Той е категоричен, че националистическите партии в Европа загубиха тези евроизбори.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в последния момент се опита да изиграе някаква пантомима с подкрепата си към Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Това не бяха евро избори, а покупко-продажба, убеден е бившият депутат от "Атака" Павел ЧерневПавел Чернев Павел Чернев е български политик, народен представител в 40 Народно събрание от листата на. Според него обединение сред националистите е задължително, иначе разединението ще доведе до крах.

Лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 съобщи новина в ефира. "Днес входираме жалба за касиране на изборите заради нарушаване на Изборния кодекс и във Венецианската конвенция. Основно става въпрос за купуване на гласове.. Сега ще се видят институциите какво представляват. Ние ще правим каквото трябва пък да става каквото ще, добави Симеонов.

"Освен това изреждаме и нарушения в редица избирателни секции, в които имаше отстраняване на наши застъпници, отказ за издаване на протоколи. Акцентираме и на нарушаването на Венецианската конвенция, която изисква да няма промяна в Избирателния кодекс по-малко от една година преди изборите. В България 29 дена преди изборите беше извършена поредната промяна, заради което вероятно ще претърпим санкции, както и през 2007 година", обясни Симеонов.

НФСБ взе 3.053% от гласовете на избирателите на евроизборите.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4533 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kradec

2018.01.28 | 13:37

1
tozi i3rod trqbva da pukne v 3atvora

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини