В БСП недоволни от три министърки

  • 03 юни 2014 07:41

  • 3618
  • 2
В БСП недоволни от три министърки
© Булфото

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 искал смени на министри, но червените му началници бавят топката. Казват, че нямало комуникация между лидера на БСП и премиера.

Вчера Орешарски призна, че не е дискутирал ремонта със Станишев и Местан, тъй като партиите правели своите анализи. Той отказа да посочи министрите, с които ще се раздели.

В БСП обаче са недоволни твърдо от три жени - здравния министър Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския, от образователния Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна и от строителния Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и, пише "Труд".

Дори твърдят, че подходяща за поста в просветата е Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта, която сега ръководи спорта. Не харесват и културния министър Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето,. Вчера в Карлово Орешарски почти защити Андреева в спора за "Спешна помощ".

Вчера се чу, че и финансовият министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас може да бъде сменен заради това, че в БСП били крайно недоволни от спадналите приходи в хазната и скандалите в митниците. Но той пък е сред най-близките на Орешарски.

Днес депутатите от БСП ще чуят за първи път от Станишев какво ще правят с властта.

Вече никой на "Позитано" не говорел за предсрочни избори. Не било спекулация, че имало вариант при по-добри резултати на евроизборите лидерът на БСП да е и премиер. Затова и по време на кампанията Орешарски бил дискретно "скрит".

Сега обаче ситуацията е променена. Станишев отива в Брюксел, но за няколко дни, за да участва в консултациите между социалисти и десни там. На "Позитано" щял да го замества Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, допълва "Дарик".

Последвайте канала на

3618 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.06.04 | 21:11

2
Този не получил съгласието на Станишев, той пък не го дава защото жена му не е съгласна да се отстраняват нейните приятелки. Кой всъщност управлява в тази държава???
Az

2014.06.04 | 21:11

1
А Вигенин е мноооого кадърен?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини