Куката заплашва гаджето на Русата Златка

  • 16 май 2014 07:52

  • 12176
  • 0
Куката заплашва гаджето на Русата Златка
©

Бившият на Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че тормози новото й гадже, пише в. "България днес".

Известният в ъндърграунд средите Камен Балбузанов-Куката  дълго време държеше плеймейтката като своя наложница. Той има семейство, но бе осигурил всякакви екстри за любовницата си в София. Двамата не се притесняваха да обикалят столични клубове и дискотеки по морето. Самата Райкова си призна, че неведнъж е получавала шамари от Куката. Накрая не издържала и сложила край на връзката си с Балбузанов. Веднага след това се залюби с ММА боеца Георги Валентинов.

Драмите на Златка обаче не свършват дотук. Балбузанов не спирал да преследва плеймейтката и на няколко пъти директно заплашил Валентинов. Пред свои приятели Куката наричал новия възлюбен на Златка "мишок" и "пикльо". Балбузанов не спирал да се подиграва на спортиста, че няма пукнат лев и скоро плеймейтката ще го зареже за някой по-богат, пише още "България днес".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
12176 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини