Ани Салич прибра и мъжа си в Нова

  • 28 април 2014 08:50

  • 7335
  • 3
Ани Салич прибра и мъжа си в Нова
©

Новата звезда в ефира на Нова телевизия Ани Салич предприе нова тактика, за да се приобщи към екипа, пише "Всеки ден".

Дамата си наложи да подтисне егото си, за да спечели малко уважение сред нюзрума на "Новини"-те на телевизията. След като няколко месеца ледената кралица се топи в ефир, за което свидетелстват потните петна по дрехите й, Салич се почувства отхвърлена от екипа. А и поведението й наистина доведе до драмата никой да не я иска, разкри изданието.

Като начало сръбската снаха почерпи щедро, макар и на "патерица". В коридорите на 4-ия етаж на сградата на Нова, където са разположени новинарите, се зашушука, че може би Баба Цоцолана, както я наричат зад гърба й, не е толкова зла. Задачата на Ани не е толкова сложна, коментират в сградата до летището. Все пак Салич е част от вълната от журналисти, които нахлуха и превзеха Нова.

Малко от останалите стари кадри на телевизията с болка признават, че завоевателите се държат все едно са робовладелци. Тук отново изпъква Салич, която със самочувствие в първите дни от престоя си се е държала толкова надменно, че е предизвикала дори насмешка у дългогодишните кадри. Тя е наредила да се разместят камерите в студиото така, че на нея да й е удобно и вдигала скандали за всяко нещо, което не й хареса. За поддържане на визията си Салич искала специален екип от гардеробиери, фризьори и гримьори, защото това било записано в договора й.

За прищевките на бившата прима на Би Ти Ви я поощрява дългогодишната й дружка Дарина Сарелска, която изпълнява функциите на директор на новини. Салич обаче, явно заслепена от оказаната чест и тлъстия договор, забравя, че се опитва да научи на новини дългогодишни професионалисти. Може би Ани е забравила, че именно от Нова тръгва нейната кариера, подпомогната от сръбския бонвиван Бранко Салич.

Въпреки постоянните забежки на Бранко и пословичните му запои, двамата съпрузи все още са заедно. Самият Салич акостира сега в Нова почти веднага след половинката си. Мистерия е каква функция ще изпълнява бившият технически диретор на Би Ти Ви, но злите езици твърдят, че Ани иска да държи мъжлето си изкъсо.

Последвайте канала на

Novini.bg
7335 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Великия

2014.05.17 | 18:22

2
Боклуци ...виж им само помиярските изражения , като две изпражнения са ....

2014.05.17 | 18:23

3
защо като? това са най-големите глашатаи на мафията и банките за една висока заплата говорят спуснатите им лъжи всеки ден.
bohem

2014.05.17 | 18:22

1
stara tchanta na doiznosvane-takav e jivota

Добави коментар

Водещи новини