Петър Москов: Предизборният ни клип не е краден (видео)

  • 09 април 2014 09:18

  • 1808
  • 4
Петър Москов: Предизборният ни клип не е краден (видео)
© Булфото

Предизборният ни клип не е краден. Никога не сме крили, че сме заимствали идеята. Това заяви Петър Москов от Реформаторския блок тази сутрин в интервю за Нова телевизия.

Приликата му с видео от 2008 г. с участието холивудски актьори, които се включват в кампания за активно гласуване в САЩ, предизвика дебат дали Реформаторите не са откраднали идеята.

Целта на българското видео, в което участват Снежина Петрова, Юлиан Вергов, Александрина Пендачанска, Кирил Маричков, Стефания Колева, Явор Бахаров, Йосиф Сърчаджиев, Богдана Карадочева, Иван Лечев, Атанас Атанасов, Александра Василева, Ана Вълчанова, Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май, също е да предизвика хората да излязат и да гласуват.

"Това не е "Стани богат", нито "Биг Брадър" - няма нужда да се обръщаме към някой за правата за този клип. Никога не сме крили, че клипът не е наш. Има съзнателно търсене, внушение, асоциации с начина, по който в една от най-добре работещите демокрации хората се приканват към участие, към правен избор", категорични са Реформаторите.

"Упрекът, че нещо сме крили не е смислен. Фактът, че всички медии се занимават с този клип през последните 48 часа, че за няколко часа в Youtube имаше 20-30 хил. гледания, означава, че сме си свършили работата", допълни Москов.

Ето клипа на Реформаторския блок...

Ето и оригиналният клип:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1808 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
do 1 i 2

2014.04.10 | 15:34

4
prostitutkite ste vie , negramotni i obarkani.

2014.04.10 | 15:34

3
Актьорите ни, както винаги доказаха, че са проституки! Децата на ИРОДА КОСТОВ пак си ги поръчаха за няколко кирливи долара!
Голям смях

2014.04.10 | 15:34

2
Плужек си остана Москов и това си е!

2014.04.10 | 12:06

1
Кого облиза Делянчо, Дали Доганчо, или пък Местанчо? Но истината е една, че в класацията се втърка! Водач на евролиста застава и ДПС-то ще представлява! Кърджали, Смолян, Бургас номинираха го завчас! Той шефче на ДАНС не остана защото народът възстана, но депутатче да бъде в ЛЯВО му отреди конституционното ПРАВО! И Бесепето и Депесето загрижиха се те за момчето, бил умен, кадърен способен и никой нему подобен. Затова ще за Брюксел замине, че тяхната пак да им мине Да имат представител верен и депутат техен доверен! Така се източват милиони тук по Българс

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини