Орешарски: Търсим консенсус по спорните въпроси

  • 06 февруари 2014 10:00

  • 1762
  • 2
Орешарски: Търсим консенсус по спорните въпроси
©

Ще продължим да търсим широк консенсус по всички, особено по-спорни въпроси. Това каза премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, при представяне на доклад относно развитието на приоритетните за Република България теми и досиета по време на Литовското председателство на Съвета на ЕС (юли - декември 2013 г.) и основни приоритети по време на Гръцкото председателство на Съвета на ЕС (януари - юни 2014 г.).

„Не засегнах проблемите, които възникнаха в края на миналата година с евентуалното асоцииране на Украйна. Имахме единна позиция на всички институции, които са отговорни по тази тема за асоцииране на Украйна. Позициите бяха напълно съгласувани между кабинета и президентството”, заяви премиерът.

Във връзка с бежанската криза, Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 каза: „Винаги може да оценим като недостатъчна помощта, която получихме от ЕК. Искам да подчертая, че още при оформянето на бежанската вълна темата беше поставена и получи широко разбиране от еврокомисарите”.

По-рано депутатът от ГЕРБ Джема Грозданова каза: „Следващият програмен период ще бъде много динамичен. Европа настоява да бъдат увеличени средствата за инфраструктура”.

Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със от ДПС допълни: „Редно е да се помисли, че ние сме най-бедната страна в ЕС с най-нисък БВП на глава от населението”.

Последвайте канала на

1762 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.02.06 | 18:16

2
С Петното не постигнахте ли консенсус? Нали го кани да се съветвате, защото другите не искат да си премиер.

2014.02.06 | 18:16

1
На глупав въпрос отказвам да отговарям.Попитай лидера си!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини