Осиновена дъщеря на Уди Алън го обвини в блудство

  • 03 февруари 2014 07:18

  • 2472
  • 0
Осиновена дъщеря на Уди Алън го обвини в блудство
©

В събота една от осиновените дъщери на Уди Алън обвини пастрока си, че в детските й години е злоупотребил с нея сексуално, предаде AFP.

28-годишната Дилън Фароу направи публично изявление за първи път, въпреки че слухове за сексуално малтретиране от страна на режисьора изпълват общественото пространство от около 20 години.

Близките на Уди Алън не са дали коментар на информацията.

Легендарният режисьор отхвърли обвиненията в блудство, отправени му от осиновената му дъщеря, като ги нарече "неверни и позорни".

"Господин Алън прочете обвиненията, отправени към него и ги намира за "неверни и позорни", заяви прес-агентът на Алън Лесли Дартс, като добави, че режисьорът съвсем скоро лично ще даде становището си по случая.

Подобни обвинения срещу Уди Алън се появиха преди повече от 20 години, когато режисьорът слага край на връзката си с Миа Фароу, майка на Дилан Фароу, която обвинява Уди Алън в момента.

"Тогава експертите заключиха, че няма сигурни доказателства, че на Далан Фароу и е невъзможно да различи фантазия от реалност и че тя най-вероятно е била подстрекавана да говори тези неща от майка си Мия Фароу, заяви Дартс.

Уди Алън не може да бъде даден под съд по обвинение в сексуална експлоатация на дете заради срока за давност на обвиненията, отправени по адрес на режисьора от Дилън Фароу. Прокурорът от Кънектикът, разследвал Алън преди повече от 20 години, не е повдигал обвинения тогава срещу режисьора, а сега казва, че е твърде късно за това.

Това стана ясно, след като критици обвиниха Дилън Фароу в цинизъм, защото е изчакала най-подходящото време, за да отправи обвиненията с цел да провали шансовете на бившия си пастрок да спечели "Оскар" за филма си "Син Жасмин". Бившият прокурор от окръг Личфийлд Франк Мако каза в телефонно интервю за АП, че срокът за давност по обвиненията на Дилън Фароу е изтекъл преди най-малко 15 години.

По думите на Маро, през 1993 г. той не е разполагал с достатъчно доказателства, за да подведе под отговорност Алън, но е подозирал, че сексуално насилие наистина е било извършвано. Мако е излязъл в пенсия през 2003 г.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2472 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини