Морето в Турция излиза по 100 лв. на ден

  • 15 януари 2014 06:50

  • 4531
  • 0
Морето в Турция излиза по 100 лв. на ден
©

Морето в Турция може да ви излезе два пъти по-евтино от почивка в българските курорти. Това става ясно от сайтовете на туроператори за отстъпките за ранните записвания, пише "Телеграф".

Например 30 лева на ден с включено ядене и пиене на корем, излиза почивката в Кушадасъ в Турция.Цената обаче е валидна, ако се направи резервация до края на този месец.

Офертата е валидна за 7 нощувки в тризвезден хотел за периода края на май и началото на юни. За целия период на почивката ще платите 210 лв.

Ако искате лукс, за почивка в петзвезден хотел ще платите 767 лв., което излиза малко повече от 100 лева на ден. И при двете оферти е включен транспорт с автобус.

У нас отстъпките за ранни записвания варират между 10 и 30%, докато за почивка в чужбина намалението достига до 50%.

В момента в Слънчев бряг почивката ще ви излезе по 60 лева на ден на база ол инклузив в петзвезден хотел. В тази цена не влиза трабспортът.

Ако предпочитате да отскочите до Гърция, на остров Тасос се предлагат къщи тип бунгала с две стаи и кухненски бокс за 90 лева на ден. постройките могат да приютят две семейства. Те се намират в просторен двор, на който има детска площадка, а всички къщички разполагат с веранда пред входа. Комплексът е разположен на 150 метра от плажа.

Оферата също не включва транспорт и важи за месец юни.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4531 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини