Цар Киро готви жестоко отмъщение заради събитията в Катуница

  • 05 декември 2013 09:42

  • 16109
  • 39
Цар Киро готви жестоко отмъщение заради събитията в Катуница
©

Цар Киро и роднините му готвят жестоко отмъщение заради събитията в Катуница. Според тях виновници за погромите са политици от ГЕРБ, които съвсем скоро щели да бъдат изобличени.

"Татко не се е отказал да търси възмездие за станалото в Катуница. Ще направим всичко възможно хората, които са в основата на ексцесиите, да бъдат разкрити и наказани", обяви пред "България Днес" синът на Цар Киро - Ангел Рашков.

Според принц Ангел, баща му се чувства добре след излизането от затвора. По цял ден стоял вкъщи и анализирал ситуацията, довела до погрома над домовете им в Катуница. През останалото време предимно лежал и лекувал разклатеното си по време на престоя зад решетките здраве.

В борбата си за справедливост циганският барон е впрегнал на помощ и Рашков-младши. Неговата задача е да събере доказателства срещу хора от ГЕРБ, които според Цар Киро са провокирали напрежението срещу тях.

"Всичко е заради боклука. Тъкмо бях кандидатствал в конкурси за сметопочистване, когато цялата държава тръгна срещу нас. Очевидно сме засегнали интереси на фирми, близки до ГЕРБ, и за това ни отмъстиха", категоричен е принц Ангел.

Той разкри, че вече трупа доказателства по темата и след Нова година ще ги обяви на специална пресконференция.

Докато готвят отмъщението, Рашкови не са забравили и бизнеса си. Чрез него те скоро се надяват да изплатят дълговете си, спасявайки от конфискация имуществото на фамилията. Сред тях е и бутафорният златен трон, на който Цар Киро обичаше да седи по време на срещите си с медиите.

"Започнахме лека-полека да плащаме дължимото. Част от сумите обаче не ги признаваме и затова сме завели дела срещу данъчните", обясни принц Ангел. В резултат на платените суми наскоро бирниците върнаха на фамилията конфискуваните три кила златни накити. Включително и два кичозни биберона, с които се захранваха наследниците на "царската фамилия".

Принц Ангел категорично отрече, че семейството му има намерение да се връща в Катуница. Това се закани веднага след излизането си от затвора баща му. Новината за намеренията на Рашкови предизвика масова истерия в селото. Хората се заканиха, че са готови на всичко, за да ги спрат, включително и употреба на оръжие. В тяхна подкрепа се обявиха и различни футболни агитки и рокерски клубове от цяла България, готови отново да се саморазправят с роднините на циганския цар.

"Вече свикнахме да живеем в Пловдив и си ни е добре. Децата ходят на училище, а аз продължавам дистанционното обучение по история и международни отношения в английски университет. Не виждам причина да се връщаме", обяснява принц Ангел.

Последвайте канала на

Десислава Станева
16109 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2013.12.07 | 00:53

27
Хора които критикуват ГЕРБ - цар Киро, Миков, Миро Найденов, Станишев, Манилова, Бареков.

2013.12.08 | 11:01

39
пропусна Шамара..

2013.12.08 | 11:01

38
Айде и тоя се продава на ДПС и БСП.Комунягите само търсят начини как да мачкат ГЕРБ но ще дойде и техният ред.

2013.12.08 | 11:01

37
щом циганите мразят герб, това означава че е българска партия и не цепи басма на турци и цигани за разлика от атака които уж са националисти
ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО!

2013.12.07 | 08:41

36
ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО!ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО! ЛИНЧ ЗА ЦИГАНИНА КИРО!
Тома Неверни

2013.12.07 | 06:15

35
Вие пращате насила хората в ГЕРБ. От другата страна са Киро Циганина, Серко( с представка \"по\"), Майна Манолова, Мико Етил-Метила, Кути-Дрън-Дрън... и вие, които присъждате титли на "царе" и "принцове".

2013.12.07 | 00:55

34
Е циганска работа!Нали беше член на ГЕРБ/а преди това на СДС/и бая цигански гласове им осигоряваше!

2013.12.07 | 00:55

33
Ето това са истинските подкрепящи тази власт!Другите са просто заблудени.

2013.12.07 | 00:54

32
Киро миризливия циганин си играе с огъня. След като държавата се е огъзила на такива като него, ще дойде денят в който ще поставим нещата на мястото им сами. Никаква милост за циганската паплач!
станишев

2013.12.07 | 00:54

31
Ще дадем всичко на нашия другар киро в борбата ни срещу герб.

2013.12.07 | 00:54

30
До кога ще наричате тия помяри - царе и принцове ?

Добави коментар

Водещи новини