Енрике Иглесиас и Анна Курникова пред раздяла

  • 01 октомври 2013 19:13

  • 6130
  • 2
Енрике Иглесиас и Анна Курникова пред раздяла
©

Връзката между певеца Енрике Иглесиас и тенисистката Анна Курникова е в криза, тъй като красавицата е все по-разочарована от нежеланието му да се ожени. 32-годишната Курникова признала, че се чувства ужасно разочарована от нежеланието на приятеля да се оженят, въпреки че тя държи да сключат брак след 12-годишна връзка, пише "ВИП новини".

"В момента двамата се движат по ръба на скала. Анна е уморена да чака Енрике да реши дали иска да се ожени за нея или не. Те са заедно от толкова години, но тя усеща, че нещата никога няма да продължат напред. За това е готова да си тръгне", разкри близък до нея източник.

Има надежда Енрике и Анна да разрешат проблема си, тъй като това не е първият път, в който двамата са пред раздяла заради брака.

"Спорили са за това и преди, но са успявали да изгладят нещата и да продължат заедно. Времето ще покаже", коментира източникът.

Енрике от своя страна неведнъж е говорил за убеждението си, че бракът не е важен.

"Не мисля, че бракът ще направи някаква разлика. Може би защото родителите ми са разведени, но мисля, че не можеш да обичаш някого повече, само защото си се подписал на лист хартия. В днешно време не е табу да имаш деца, без да си женен", смята изпълнителят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6130 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.15 | 20:58

2
Пожелавам й да си намери някой да я дари със семейство и деца. Щом този се е вдетенил, да се преориентира докато е млада. Всеки прави грешки, като не е случила на мъж, да пробва пак.
Starja hush

2013.10.03 | 04:22

1
Braka ozna4ava poslednata spirka.Demek se otkazvat da tarsat ne6to po taka.Tova e 4oveka s kogoto 6te dela radost I taga.

Добави коментар

Водещи новини