Спипаха дъщерята на Ал Пачино пияна зад волана

  • 01 август 2011 11:58

  • 7522
  • 0
Спипаха дъщерята на Ал Пачино пияна зад волана
©

Арестуваха дъщерята на актьора Ал ПачиноАл Пачино Алфредо Джеймс, известен само като Ал Пачино (Al Pacino) е американски актьор. Роден е в нюйоркския по обвинение за шофиране в нетрезво състояние, съобщава Music Rooms.

21-годишната Джули Мари Пачино казала на полицията, че преди да бъде спряна с колата си в Ню Йорк, рано сутринта на 30 юли, е изпила "три бири" и е пушила марихуана, сочат съдебните документи.

Момичето шофирало Мерцедес Бенц, модел от 2009 г. с изтекъл стикер за регистрация в Калифорния. То карало по West Houston Street, близо до Washington Street, когато в 01:35 мин. било спряно на контролно-пропускателен пункт.

Тъй като полицаите усетили миризмата на алкохол, решили да подложат дъщерята на носителя на Оскар на тест за алкохол.

Джули Мари Пачино била арестувана по обвинение за шофиране в нетрезво състояние под влиянието едновременно на наркотици и алкохол. Според документите очите на момичето били зачервени, а говорът й бил неясен.

Оказало се, че нивото на алкохол в кръвта й било с един и половина пъти повече от законно допустимото.

"Да, пих около три бири и пуших малко марихуана у дома. Това беше няколко часа преди това", коментира Джули Мари Пачино.

След като се явила в Манхатънския наказателен съд в събота вечерта, обвиняемата била освободена без гаранция. Тя трябва да се върне отново в съдебната зала на 22 септември.

Агентът на Ал ПачиноАл Пачино Алфредо Джеймс, известен само като Ал Пачино (Al Pacino) е американски актьор. Роден е в нюйоркския, Джеф Бърг, твърди, че бащата не е знаел за инцидента.

Последвайте канала на

Весела Найденова
7522 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини